Timsah Arena out, Atatürk Stadyumu in

Timsah Arena out, Atatürk Stadyumu in

Bursaspor taraftarı sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teklifte bulundu.

2018.07.20 17:21 - Son Güncellenme: 2018.07.20 17:27 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Timsah Arena out, Atatürk Stadyumu in

Dün gerçekleştirilen Bursa Büyükşehir Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Alinur Aktaş, Bursaspor'a tahsis edilen otoparkın yerine kulübe kendilerine 2 dönüm arazi vermeyi planladıklarını söyledi. Aktaş, Sayıştay raporunda Nalbantloğlu'nda yer alan otopark için Yeşil Beyazlı kulübün düşük bir kira bedeli ödediği gerekçesiyle işlem yapılması gerektiğini duyurmuştu.



Sosyal medya üzerinden örgütlenen Bursaspor taraftarları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı da etiketleyerek Timsah'ın eski mabedi olan Atatürk Stadyumu'na dönmesini, taraftar arasında 'Timsah Arena' olarak adlandırılan Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun ise satışa çıkarılmasını önerdi. Yıllar önce temelleri atılmasına rağmen muadillerinin tamamlanmasına karşın yeni stadyumda şantiyenin henüz neticelenmemesi büyük eleştirilere neden olurken, stadyumun patronu konumundaki Büyükşehir'in maddi darboğaza girmesi nedeniyle ödemelerin durduğu açıklandı.



Hale hazırda yeşil alan olarak kullanılan, miting ve konserlere evsahipliği yapan Atatürk Stadyumu'na dönme fikri bile büyük heyecana neden olurken, şu aşamada bu adımın atılmasının zor olduğu öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri propaganda süreci için geldiği Bursa'da Atatürk Stadyumu Meydanı olarak isimlendifrilen bölgenin 'Millet Bahçesi' olacağını açıklamıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.20 17:21 - Son Güncellenme: 2018.07.20 17:27 - HABER MERKEZİ
A