'Tıklama' çetesi suçüstü yakalandı

'Tıklama' çetesi suçüstü yakalandı

İstanbul'da çalıntı araçlarla, seyir halindeki araçlara bilerek çarpan çocuk çetesi, sürücüsü indikten sonra çarptıkları araçları çaldı. 'Tıklama' ismi verilen yöntemi kullanan çocuk çetesi, kendilerini yakalamak için geçiş güzergahlarına pusu kuran polis ekiplerinin de aracını çalmaya yeltenince yakalandı.

2018.09.07 14:52 - Son Güncellenme: 2018.09.07 14:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
'Tıklama' çetesi suçüstü yakalandı

Çetenin çökertilmesini sağlayan son olay İstanbul Başakşehir'de önceki gün meydana geldi. TEM otoyolunda seyir halinde olan Yavuz S. isimli vatandaşın aracına arkasından başka bir araç çarptı. Yavuz S. ve kendisine çarpan araçtakiler durum tespiti yapmak için araçtan indi. Bu esnada  araçtan inen 6 kişinin 3'ü Yavuz S.'yi oyalarken, diğer 3 şüpheli ise Yavuz S.'nin aracını alarak kaçtı.

Yavuz S. çalınan aracının peşinden koşarken, diğer 3 şüpheli ise kendi araçlarına binerek uzaklaştı. Yaşadığı şoku atlatan mağdur vatandaş polise ihbarda bulundu.

POLİS PUSU KURDU

İhbar üzerine harekete geçen İstanbul Oto - Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında çetenin Başakşehir, Esenyurt ve Büyükçekmece civarında dolaştıklarını belirledi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.07 14:52 - Son Güncellenme: 2018.09.07 14:52 - HABER MERKEZİ
A