Tek teker terörü kameraya yansıdı

Tek teker terörü kameraya yansıdı

İstanbul'da trafiğin en işlek olduğu noktalarda tek teker üzerinde metrelerce giden motosikletli maganda, akan trafikte adeta terör estirdi.

2018.08.15 09:46 - Son Güncellenme: 2018.08.15 09:47 - Güncel
A
Tek teker terörü kameraya yansıdı
02:00 Tek teker terörü kameraya yansıdı

İLGİLİ VİDEO

Tek teker terörü kameraya yansıdı

İstanbul'un çeşitli noktalarında trafikteki sürücülerin canını tehlikeye atarak şov uğruna tek tekerlek üzerinde giden motosikletli magandalar dur durak bilmiyor. E-5 karayolu, TEM Otoyolu, Beşiktaş Barbaros Bulvarı, Ortaköy, Etiler, Nişantaşı, Harbiye, Tarlabaşı gibi trafiğin en işlek olduğu semtlerde tek tekerlek üzerinde metrelerce giden motosikletli bir maganda akan trafikte adeta terör estirdi. Tek teker üzerinde zaman zaman akrobatik hareketler de sergileyerek hem kendi hem de sürücülerin canının defalarca tehlikeye atan maganda "bu kadarına pes" dedirtti. 

TEK TEKERDE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATTI 
Şehrin cadde ve sokaklarında hiçbir şeyi umursamadan şov yapmak uğruna canını tehlikeye atan magandanın bir hareketi ise "yok artık" dedirtti. Maganda Ortaköy Portakal Yokuşu'nda seyir ettiği esnada bir anda tek tekerlek üzerinde gitmeye başladı. Bu şekilde metrelerce giden genç tek teker üzerinde bir de bacak bacak üstüne attı. Barbaros Bulvarı'nda seyrettiği esnada ise akrobatik hareketler yaparak arkadaşına poz verdi. O anları kaydettiren genç, bir de sosyal medyadan yayınladı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.15 09:46 - Son Güncellenme: 2018.08.15 09:47 - Ali Yaşar
A