Tarkan da TL'ye geçti!

Tarkan da TL'ye geçti!

Müzik dünyasının starları arasında dolarla konser tarifesi uygulayan son star Tarkan'dı. Tarkan da artık TL ile çalışmaya karar verdi.

2018.08.30 08:46 - Son Güncellenme: 2018.08.30 08:46 - Magazin
A
Tarkan da TL'ye geçti!

Tarkan, dolar üzerinden istediği konser ücretini TL'ye çevirdi.

Geçmiş yıllarda bir çok sanatçı konser ücretini dolar üzerinden alırken son yıllarda hepsi TL'ye dönmüştü. Dolarla konser ücreti isteyen son şarkıcı Tarkan kalmıştı.

Tarkan, genel olarak Türkiye'deki konserlerden 200 bin dolar, yurt dışındaki konserlerden 400 bin dolar ücret talep ediyordu. Konser ücreti, İstanbul'a uzaklığına, konser alanının büyüklüğüne ve konserin niteliğine göre azalıp çoğalabiliyordu.

KONSER TAKVİMİ HAFTAYA BELLİ OLACAK

Sanatçının, geleneksel hale gelen günlerce süren Harbiye Açıkhava konser maratonunun akıbeti ise gelecek hafta netlik kazanacak. Babalık heyecanının kesintiye uğramaması için bu yıl konser yapmama kararı alarak eşi ve kızıyla Almanya'da yaşayan Tarkan, yoğun istek nedeniyle kararını değiştirdi. Ancak önündeki engel mevsim şartları. Buna göre, sanatçının konser kararı ve takvimi önümüzdeki hafta netlik kazanacak. Eylül'de konser için geç kalan ve ekim ayını planlayan Tarkan ve kurmayları, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün ekim ayı verilerine göre konsere en uygun günleri belirleyerek tarih ve konser sayısına karar verecekler.

*Almanya'da yaşayan Pınar Dilek ile 2 yıl önce evlenen Tarkan temmuz ayında baba olmuş kızı Liya'yı kucağına almıştı. Köln'deki evlerini bebeğe göre yeniden dekore ettiren Tarkan ve ailesi, bu mutlu günlerini işten uzak Almanya'da sürdürüyorlar.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.30 08:46 - Son Güncellenme: 2018.08.30 08:46 - Ali Yaşar
A