TamSaha Dergisi'nin 165'nci sayısı yayında

TamSaha Dergisi'nin 165'nci sayısı yayında

TamSaha dergisinin Ağustos sayısı yayında. Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları, röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 165. sayısı da dopdolu.

2018.08.02 11:02 - Son Güncellenme: 2018.08.02 11:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
TamSaha Dergisi'nin 165'nci sayısı yayında

2007 yılından beri 11 uluslararası üst düzey turnuva ve organizasyona katılan, iki final, 13 yarı final yöneten gurur kaynağı hakemimizle bir kez daha yarı finalinde düdük çaldığı Dünya Kupası tecrübesini konuştuk.  "2014 yılında düzenlenen Dünya Kupası'nda son dört maça kalan dört takım ve dört hakem ekibi vardı. Bu takımlar ve hakem ekiplerinin arasından bu Dünya Kupası'nda son dört maça kalabilen sadece biz vardık" diyen Çakır, Rusya'da yaşadıklarını, VAR uygulamasını ve yeni hedeflerini TamSaha'ya değerlendirdi.

Adis Jahovic: Komple sporcu

Spora karateyle başladı, halen tenis, masa tenisi ve basketbol oynamayı sürdürüyor. Makedonya, Bosna-Hersek, İsviçre, Ukrayna ve Rusya tecrübelerinin ardından yeteneklerini Türkiye'de sergiliyor. Göztepe ile Süper Lig'e çıktıkları final maçını unutulmazları arasına yazan başarılı golcü, hayat hikâyesini TamSaha'ya anlattı.

Souleymane Doukara: Golcü ve centilmen

Antalyaspor'un Senegal asıllı Fransız santrforu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla takımının ligde kalmasında önemli rol oynadı. 20 yaşındayken gittiği İtalya'nın futbol hayatındaki dönüm noktası olduğunu söyleyen, üç yılını geçirdiği İngiltere'yi ise önemli tecrübeler kazandığı yer olarak tanımlayan 27 yaşındaki oyuncu, Göztepe maçındaki örnek davranışını ise "Futbol sahalarına kadınlar, çocuklar ve toplumun her kesimi geldiği için tansiyonu yükseltecek herhangi bir harekette bulunmamaya özen gösteriyorum. Özel hayatımda da aynı davranışlarda bulunmaya çalışıyorum" sözleriyle açıklıyor.

Dünya Kupası Dosyaları

"Dört yıl erken öten Horoz", "Rakamlarla Dünya Kupası", "Kupanın Yardımcıları: Dün sahada, bugün kenarda", "Rusya 2018'in Z Raporu", "Ne Messi ne Ronaldo!"

Ayrıca, "Spor Toto Süper Lig Başlıyor: Heyecan eve döndü", "Galatasaray mı Akhisarspor mu... Hangisi Süper?",  "Phillip Cocu: Sarı-lacivertlilere turuncu umut",  "Beş Büyük Lig: Avrupa için futbol vakti",
"Şaşırtan teknik direktör transferleri", "Gianni Rivera: Altın Çocuk 75 yaşında" dosyaları ve bütün liglerin fikstürleri ile TamSaha'nın 165. sayısında da futbol kültürünün değişik konularıyla, farklı bir içerik yer alıyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.02 11:02 - Son Güncellenme: 2018.08.02 11:03 - HABER MERKEZİ
A