Tamimi'den Erdoğan'a teşekkür mesajı

Tamimi'den Erdoğan'a teşekkür mesajı

Hanzala Cesaret Ödülü sahibi "Filistinli cesur kız" Ahed Tamimi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye halkına, Filistin davasına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

2018.07.29 21:38 - Son Güncellenme: 2018.07.29 21:39 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Tamimi'den Erdoğan'a teşekkür mesajı

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kenti yakınlarındaki Nebi Salih beldesinde bulunan evinde açıklamalarda bulunan Filistin direnişinin sembolü Ahed Tamimi, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın beni telefonla araması garip bir durum değil. Ona selam olsun. Onun bizi araması bize büyük bir destektir. Daima Filistin halkının yanında duran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türkiye halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Tamimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türk halkına teşekkür ederek, "Filistin halkının yanında duran ve Filistin davasına destek veren Türkiye halkına selamlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda işgalden kurtulmamız için davamıza destek veren herkese de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İsrail güçleri tarafından yeniden gözaltına alınma durumunun olabileceğini belirten "Filistinli cesur kız" Tamimi, "Kendimi buna hazırlıyorum. Direniş yolunu seçen herkes gözaltına alınmaya maruz kalacaktır. Bunu biliyorum" diye konuştu.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2018.07.29 21:38 - Son Güncellenme: 2018.07.29 21:39 - HABER MERKEZİ
A