Tamer Tuna yeni transferi açıkladı

Tamer Tuna yeni transferi açıkladı

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Fenerbahçe ile 2-2 kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

2017.08.13 01:56 - Son Güncellenme: 2017.08.13 01:56 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Tamer Tuna yeni transferi açıkladı

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Maç öncesi Fenerbahçe'ye karşı beraberlik çok sevindirici olacaktı. Öyle bakabiliriz olaya. Maça bakarsak erken gol yemenin etkisinden kurtulup yakaladığımız hızlı ataklarda biraz daha özgüvenli olsaydık kazanabilirdik. Ama Fenerbahçe'nin artıları gerçekten fazla. Duran topları alan genişliğini iyi kullanıyorlar. Kalemizden uzak tutmaya çalıştık rakibi. Birbirine sahiplenen bir takım vardı sahada. Taraftarımız da burada olsa farklı olabilirdi. Bizleri yalnız bırakmamaları lazım."

"Biz günlük düşünmüyoruz. Sezon sonuna kadar olan bir plan var. Her türlü şey olabilir. Kadroyu halen oluşturuyoruz. Bir iki oyuncu daha alacağız. Hem bu seneyi hem de bir sonraki seneyi düşünerek hamleler yapıyoruz. "

Tuna, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 14 yıl sonra Süper Lig'e dönen Göztepe için başlangıcın nasıl olacağının önemli olduğunu söyledi.

Geçen haftaya kadar aralarına yeni oyuncuların katıldığını hatırlatan Tuna, şöyle konuştu:

"Bugünkü maçta düşüncelerimizi sahaya koyma adına inancımızı göstermek mecburiyetindeydik. Tüm oyuncularımı mücadeleleri ve inançları için tebrik ediyorum. Tabii ki daha iyi olacağız. Taraftarımızın otelden itibaren bizi desteklemeleri ve kalplerinin bizimle bir olduklarını göstermeleri çok önemliydi. Onlara da teşekkür ediyoruz."

Tuna, takımdan ayrılması düşünülen Leo'nun ilk 11'de başladığının hatırlatılması üzerine, "Bazı oyuncuların takım arayabileceğini açıklamıştık, bunların arasında Leo ve Prince Segebefia da vardı ama Leo'yu oynatma düşüncemiz olmasaydı, takımla çalıştırmazdık. Leo'nun bugünkü performansından çok memnunum." dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini bildiren Tuna, "Sol bek için Adama Traore aramıza katılıyor, pazartesi günü imzalar atılacak. Savunmaya bir oyuncu transferimiz daha olabilir." diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.13 01:56 - Son Güncellenme: 2017.08.13 01:56 - HABER MERKEZİ
A