Survivor son bölümde neler yaşandı?

Survivor son bölümde neler yaşandı?

Survivor son bölümde, eleme gecesinin ardından ceza oyunları gösterimdeydi. Survivor ceza oyunları gecesi, hareketlilik açısından eleme gecesini aratmadı! Ayrıca, yarışma esnasında ödül oyunlarıyla ilgili de ön gösterim gerçekleşti: Survivor ödül oyunlarında bayılanlar, sakatlananlar ve barışanlar programda ses getirdi. Survivor ceza oyunu gecesi hakkında her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

2017.05.25 08:39 - Son Güncellenme: 2017.05.25 08:39 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor son bölümde neler yaşandı?

Survivor ödül oyunlarıyla birlikte, Survivor çatısı altında farklı bir konu daha ele alınabilir; Survivor'da finale yaklaşıldıkça Survivor yarışmacılarının direnci düşüyor ve gün geçtikçe daha fazla kişi sakatlanıyor, bayılıyor veya yarış dışı kalıyor. Ödül oyunu esnasında Elif, parkurun koşulllarına dayanamadı ve baygınlık geçirdi.

Survivor'da son bölümlerde sakatlıklar ve baygınlıklar!

Daha önceki iki hafta üst üste Ogeday, İlhan Mansız ve elenen Anıl art arda, oyun esnasında sakatlık yaşadı.
Survivor'un son bölümüne daha çok, dün eleme gecesinde veda eden Volkan konuşuldu. Takım arkadaşları ve ünlüler takımındaki yarışmacılar;Volkan'ın kendi hataları sonucu elendiğini, kendi sonunu kendisinin hazırladığını belirttiler.

Volkan dün akşamki son konuşmasında dilinin ucuyla "Birilerinin ona karşı tuzak kurduğundan" bahsetmişti. Bu akşam yayınlanan bölümle birlikte, takım arkadaşları kimsenin Volkan'ın ayağını kaydırmadığını, kendi hatalarıyla veda ettiğini savundu.
Survivor son bölümde, ilginç bir şekilde her iki takım da kendi takımdaşlarıyla ilgili sert ifadeler kullanırken, karşı takımdakilere karşı daha anlayışlı ve daha yapıcı olmaya başladıkları gözlemleniyor.

Survivor'da en çok konuşulan detaylardan bir tanesi; bölümler ilerledikçe iki takım arasında yaşanan tatsızlıkların dozunun artmasıydı. İlk başta "hepimiz kardeşiz" cümleleriyle başlayan Survivor yarışmacıları, son bölümlerle hırsları dolayısıyla sonraki bölümlerde birbirilerine düşman kesiliyorlardı. Lakin; Survivor 2017'deki iki farklı takımdaki isimlerin birbirilerine gittikçe daha saygıyla yaklaşması, bu yılın en dikkat çekici detayı oldu.

Survivor 100. Bölümde Volkan konuşuldu

Survivor'da salı günü damgasını vuran eleme gecesi, 1 gün sonraki 100. Bölümde de çok konuşuldu. Survivor'dan Gönüllüler ve Ünlüler, Volkan'ın, elenmesinin hiç sürpriz olmadığını, kendi davranışları neticesinde elendiğini düşünüyorlar. Survivor eleme gecesinde konuşmalarını yapan Volkan, kendisin hedef gösterilerek elendiğini vurgulamıştı.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2017.05.25 08:39 - Son Güncellenme: 2017.05.25 08:39 - HABER MERKEZİ
A