Spor kulübünde çocuklara toplu taciz iddiasında iğrenç detaylar!

Spor kulübünde çocuklara toplu taciz iddiasında iğrenç detaylar!

Bir spor kulübünün basketbol takımında 11-14 yaş arasındaki erkek çocukların sırayla taciz edildiği ileri sürüldü. Aydınlık'ta yer alan haberde tacizin, odada bulunanlar tarafından videoya çekildiği iddia edildi ve olaya adı karışan takım koçu M.E'nin buzlanmış bir fotoğrafına yer verildi.

2018.08.07 08:32 - Son Güncellenme: 2018.08.07 13:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Spor kulübünde çocuklara toplu taciz iddiasında iğrenç detaylar!

Bir spor kulübünün basketbol bölümünde koç M.E ve yardımcısı A.Ş'nin, 11-14 yaş arasındaki erkek çocukları sırayla taciz ettiği ileri sürüldü.

Olayın bir otel odasında yaşandığı öne sürülen haberde, "Çocukların belden aşağısının çırılçıplak soyularak yatağa yüzüstü yatırıldığı görülüyor. Görüntülerde çocukların özel bölgelerine zorla krem sürülüyor ve sprey sıkılıyor" dendi. Gazete yöneticileri, habere düştüğü notta taciz anına ilişkin görüntüleri ve olaya karışın kişilerin isimlerini yetkililere ulaştıracaklarını kaydetti.

"Bazı çocuklar 'Benim ne suçum var' diye kaçmaya çalışıyordu, bazı çocuklar da 'Çok acıyor' diye bağırıyordu. Bu sırada da bazı kişilerin tekbir getirdikleri duyuluyor. Görüntülerde bazı çocukların erkeklik organlarına da tokat atıldığı görülüyor. Çocuklara karşı zor kullanıldığı net olarak görünüyor."

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin olayda adı geçen spor kulübünden açıklama geldi: " Kulübümüz, birçok spor kulübü gibi özel spor okullarına belirli dönemsel anlaşmalar kapsamında isim hakkını kullandırmaktadır. 7 Ağustos 2018 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan haberlere konu olan basketbol okulu da bu kapsamda Türk Telekom Spor Kulübü'nün isim hakkını kullanan ve Türk Telekom Spor Kulübü'nden tamamen bağımsız ve özel bir işletmedir.

Spor Kulübü olarak haberlere konu olan, asla kabul etmeyeceğimiz menfur olay üzerine söz konusu özel spor okulunun isim hakkı kullanımına ilişkin sözleşmesi, tarafımızdan derhal feshedilmiş ve sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Spor Kulübü olarak sorumluların tespit edilmesi ve cezalandırılması için ayrıca bir soruşturma başlattığımızı, konuyla ilgili tüm süreçlerin yakından ve tavizsiz takipçisi olacağımızı ve bu süreçte mağdurların yanında olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyururuz. "

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.07 08:32 - Son Güncellenme: 2018.08.07 13:42 - HABER MERKEZİ
A