Sosyal medyanın konuştuğu fotoğraf: Altepe, Gökçek ve Topbaş...

Sosyal medyanın konuştuğu fotoğraf: Altepe, Gökçek ve Topbaş...

Cumartesi günü istifa edeceğini duyuran Melih Gökçek'in, istifa eden İstanbul ve Bursa belediye başkanlarıyla şubat ayında çektiği ve twitter'dan paylaştığı poz, sosyal medyada olay oldu.

2017.10.24 01:19 - Son Güncellenme: 2017.10.24 01:25 - Güncel
A
Sosyal medyanın konuştuğu fotoğraf: Altepe, Gökçek ve Topbaş...
05:06 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti! İşte açıklamalarının tamamı

İLGİLİ VİDEO

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti! İşte açıklamalarının tamamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, akşam saatlerinde Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştükten sonra twitter'dan açıklama yaptı.

Gökçek, bu cumartesi (28 Ekim) beledye meclisini olağanüstü toplayarak üyelerle vedalaşacağını ve istifasını vereceğini açıkladı.

SOSYAL MEDYA BU FOTOĞRAFI KONUŞTU

Gökçek'in uzun zamandır beklenen istifası, sosyal medyanın da gündemine bomba gibi düştü. Gökçek'le ilgili paylaşılan mesajlardan en ilginci ise, yine gökçek'e ait olan ve şubat ayında paylaştığı bir tweet oldu.

Gökçek, 11 Şubat'ta Antalya'da Beldiyeler İstişare Toplantısında katılmış, burada dönemin İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve yine dönemin Bursa Belediye Başkanı Recek Altepe ile bir selfie çekerek twitter'dan takipçileriyle paylaşmıştı.

"TWİT ALEMİNE GÖNÜL DOLUSU SELAMLAR"

Gökçek, fotoğrafa "İstanbul Ve Bursa Büyükşehir Bld Başkanlarımızla Birlikte Antalya Belediyeler İstişare Toplantısından Twit Alemine Gönül Dolusu Selamlar" notunu düşmüştü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.10.24 01:19 - Son Güncellenme: 2017.10.24 01:25 - Ali Yaşar
A