Sosyal medyadaki canlı yayında korkunç görüntüler

Sosyal medyadaki canlı yayında korkunç görüntüler

Giresun'da bir şahıs baygın köpeği sürükleyerek Karadeniz Sahil yoluna attı hiç bir şey yok gibi yoluna devam etti. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle tepkiler çığ gibi büyüdü

2018.01.22 09:12 - Son Güncellenme: 2018.01.22 13:45 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sosyal medyadaki canlı yayında korkunç görüntüler
01:15 Sosyal medyadaki canlı yayında korkunç görüntüler

İLGİLİ VİDEO

Sosyal medyadaki canlı yayında korkunç görüntüler

Giresun'da bir üstgeçitten sosyal medyada üzerinden canlı yayın yapan iki arkadaş bir şahsın baygın halde bulunan köpeği sürüklediğini gördü.

Canlı yayın esnasında dikkatini çeken olaya karşılık cep telefonu kamerasını o yöne çeviren iki arkadaş şahsın sürüklediği köpeği otoyola fırlatmasıyla adeta şok oldu.

Bir süre olayın şoku ile ne yapacağını şaşıran iki kız arkadaş köpeği yol ortasından almak için hareket ettiklerinde trafikte seyir eden araçlar talihsiz köpeği fark edemeyerek üzerinde geçti.

Vicdanları sızlatan bu görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. 

YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre, Giresun Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir şahsın baygın haldeki köpeği sürükleyerek araçların ezmesi için Karadeniz Sahil Yolu'na attığı görüntülerin basına yer almasının ardından görüntüleri delil sayarak şahsın tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı. Şahsın kimliğinin tespiti için Giresun Limanı güzergahındaki güvenlik kameraları ile bölgeyi gören MOBESE kameralarının görüntüleri incelemeye alınırken, şahıs yapılan takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın 62 yaşındaki B.U. isimli kişi olduğu ilk ifadesinde olay esnasında alkollü olduğunu söylediği ve ne yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Şahsın GBT sorgusunda geçmişe dönük sabıka kaydı da çıktı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.01.22 09:12 - Son Güncellenme: 2018.01.22 13:45 - HABER MERKEZİ
A