Sosyal medyada gündem olan 'rötar' kavgası!

Sosyal medyada gündem olan 'rötar' kavgası!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda özel bir havayolu şirketine ait uçağın rötar yapması nedeniyle kadın bir yolcu, havayolu şirketinin yer personeliyle tartıştı. Tartışma sırasında yer hizmetleri personeline ağır hakaretlerde bulunan kadın yolcu sosyal medyada gündeme oturdu.

2019.04.26 10:01 - Son Güncellenme: 2019.04.26 17:28 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sosyal medyada gündem olan 'rötar' kavgası!
00:36 Sosyal medyada gündem olan 'rötar' kavgası!

İLGİLİ VİDEO

Sosyal medyada gündem olan 'rötar' kavgası!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda dün yaşandığı iddia edilen bir olay, sosyal medyada gündem oldu. Edinilen bilgilere göre özel bir havayoluna ait peronda, uçağın rötar yapması nedeniyle çıkan tartışmada kadın bir yolcu, havayolu şirketinin check-in işlemini yapan kadın yer görevlisine ağır hakaretlerde bulundu.

"HOP HOP TEMAS YOK"

Yolcular tarafından çekilen ve kameraya yansıyan görüntülerde kadın yolcu, rötar nedeniyle suçladığı kadın personele yaptığı hakaretlerin ardından üzerine yürümesi üzerine de, "Hop hop hop, temas yok" diye tepki gösterdi.

YOLCULAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Yolcuların bile tepki gösterdiği olayda başka bir kadın yolcu ise kadın personele hakaretler yağdıran kadına, "Sen bunları bana söyleseydin ben seni döverdim" diye tepki gösterdi.

Sosyal medyada büyük tepki toplayan videoya ilişkin yapılan yorumlarda da havayolu şirketi çalışanının büyük sabır ve anlayış gösterdiği belirtildi.

Öte yandan Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Funda Esenç'e adit olduğu iddia edilen Twitter hesabından uzun bir açıklama yapıldı: "Tuğçe Hanım'dan özür dilerim" diyen Esenç, Atlasglobal'in biletini iptal ettiğini ve kendisini kara listeye aldığını iddia etti. "Havayolu şirketi biletimi iptal etti ve kara listeye aldığını söyledi" diyen Esenç "Kendinizi benim yerime koyun. Ben İstanbul'a nasıl döneceğim? Önemli ve acil işlerim var. Bana bu konuda duyarlı arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum" diyerek çaresiz olduğunu dile getirdi...

BİLETİ İPTAL EDİLDİ

Atlasglobal Havayolları'ndan yapılan bir açıklama da Esenç'i doğruladı. Havayolu şirketi Bodrum'dan dönüş için bilet satın alan Funda Esenç'in uçuş biletinin iptal edildiğini kendisine bildirerek, ücreti iadesi yaptı. Söz konusu yolcuya Atlasglobal'in diğer uçuşları için bilet satılmayacağı aktarıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.04.26 10:01 - Son Güncellenme: 2019.04.26 17:28 - HABER MERKEZİ
A