Sokak ortasında bıçaklandı

Sokak ortasında bıçaklandı

İstanbul Ümraniye'de 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Hülya Çadırcı, tartıştığı eşi tarafından sokak ortasında 5 yerinden bıçaklandı.

2014.10.24 07:15 - Son Güncellenme: 2014.10.24 08:50 - Güncel
A
Sokak ortasında bıçaklandı

 İstanbul Ümraniye'de, iddiaya göre, Hülya Çadırcı yanında çocuğuyla beraber Kiremit Sokak'ta yürürken, arkalarından gelen eşi Gökhan Çadırcı kadınla tartışmaya başladı.

Yüksek sesle tartışan çift arasında kavga çıktı. Bu sırada yoldan geçen bazı mahalle sakini kadınlar kavgayı ayırmak istedi. Ancak buna izin vermeyen Gökhan Çadırcı, yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp, eşi Hülya Çadırcı'ya saplamaya başladı.

Öfkeli koca, ikisi kalbinden olmak üzere eşini vücudunun 5 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Hülya Çadırcı'yı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yoğun Bakım Servisi'nde ameliyata alınan Hülya Çadırcı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından, vatandaşlar yol ortasındaki kanları suyla temizledi. Bu sırada, kaçan Gökhan Çadırcı ise yarım saat sonra birkaç sokak ötedeki Reyhan Sokak'ta yakalandı. Katil zanlısı sorgulanmak üzere Dudullu Polis Merkezi'ne götürüldü.

Katil zanlısı Gökhan Çadırcı ile eşi Hülya Çadırcı'nın boşanma aşamasında olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı belirtildi. Polisin olayla ilgli soruşturması devam ediyor

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2014.10.24 07:15 - Son Güncellenme: 2014.10.24 08:50 - boş7
A