Slimani Fenerbahçe'de

Slimani Fenerbahçe'de

Fenerbahçe yeni golcüsü Islam Slimani için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda imza töreni düzenledi.

2018.08.16 14:39 - Son Güncellenme: 2018.08.16 16:09 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Slimani Fenerbahçe'de

İlk olarak sözü alan Comolli şöyle konuştu: "Bu sezonki beşinci imzamızı atıyoruz. Leicester City ile İslam'ın transferi konusunda anlaşmaya vardık. Onu buraya getirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk günden bu yana forvet bölgesine istediğimiz bir oyuncuydu. O da buraya gelmek için istekliydi... Cumartesi günü oynayacak duruma gelmesi için çaba harcıyoruz. Halledip Cumartesi günü oynayacak hale gelmesini umuyoruz.Finansal Fair Play kısmına gelecek olursak biz sürekli UEFA'yla konuşma halindeyiz. Aniden bir şeyler gelişebilir. Ama her şey istediğimiz gibi gelişmeyebilir. Şu an herhangi bir oyuncuyu satmak zorunda değiliz. Paramızı iyi kullanıyoruz. O yüzden hala arayışlarımızı sürdürüyoruz. Ne istediğimizi iyi biliyoruz. Oyuncu satmadan nasıl alabiliriz bunu da iyi biliyoruz. Daha önce de söyledim. Fernandao'nun satışı konusunda hiçbir pişmanlığımız yok. Doğru zamanda, doğru hamleyi yaptığımızı düşünüyoruz.

BENFİCA MAÇI ELEŞTİRİSİ

Comolli, golcü transferinin Benfica maçına yetişmemesi hakkındaki eleştirilere, "Golcü daha erken gelse sonuç değişir miydi, bu bilinmez. Biz İslam'ı ilk maç öncesi buraya getirebilmek için her şeyi yaptım. Leicester ile her gün telefonda konuştum. Transferin farklı aşamaları var. Oyuncu ile ilgili sorun yoktu ama kulübü konusunda henüz o noktaya gelmemişti" cevabını verdi.

EMRE AKBABA YORUMU

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli, basın toplantısında sorulan Emre Akbaba sorusuna "Şu anda bir şey söyleyemem. Her an her şey gelişebilir. Fransız basınındaki haberleri görmedim. Dedikoduyla ilgili yorum yapma politikamız yok ama Emre'nin ne kadar iyi futbolcu olduğunu da biliyoruz" dedi.

DERBİLERİ HAYAL EDEMİYORUM

Fenerbahçe'ye geldiği için mutlu olduğunu söyleyen 30 yaşındaki Slimani, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe katıldım. Bu kulübü mutlu edebilmek için her şeyimi vereceğim. Çok iyi bir takımız. Benfica maçında bunu gördüm. Şansımızı kullanamadık. Bu sezon iyi bir takım olduğumuzu gördüm bu maçta." dedi.

İngiltere'de az forma şansı bulduğu için gol sayısının son 2 sezonda düştüğünü anlatan Slimani, Türkiye'deki derbilerle ilgiliyse şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye'deki derbilerin ne kadar sıra dışı olduğunu biliyorum. Benfica maçındaki atmosferi gördüm, derbileri şimdiden düşünüyorum. Daha harika bir ortam olacaktır. Her futbolcunun oynamak istediği bir ortam. Buraya gelmemin sebeplerinden biri de buradaki futbol ortamı."

Spor Toto Süper Lig'de bu haftaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında oynayıp oynamacağına teknik direktör Phillip Cocu'nun karar vereceğini anlatan Slimani, Galatasaray'da forma giyen vatandaşı Sofiane Feghouli'nin bu transferden dolayı kendisini tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.16 14:39 - Son Güncellenme: 2018.08.16 16:09 - HABER MERKEZİ
A