Sivasspor ilk 4'ü hedefliyor

Sivasspor ilk 4'ü hedefliyor

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 sırada yer almayı hedeflediklerini söyledi.

2019.02.13 15:42 - Son Güncellenme: 2019.02.13 15:45 - Spor
A
Sivasspor ilk 4'ü hedefliyor

Keleş, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'de iç sahada Akhisarspor'a karşı iyi  mücadele vererek 3 puan kazandıklarını belirtti.

Ligde hafta sonu deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile  karşılaşacaklarını hatırlatan Keleş, "Çıkışımız var, 10 maçta 20 puan topladık ve  yedinci sıradayız. Sıralamada iyi yerdeyiz, hedefimiz olan ilk 4'e girebilmek  için 3 puana daha ihtiyacımız var. Erzurumspormaçından puan ya da puanlarla  dönüp hedefimize yaklaşmak istiyoruz." diye konuştu.

Karşılaşmaya iyi hazırlanmak için önlerinde bir süreç olduğunu aktaran  Keleş, şunları kaydetti:

"Biz zaten iyi takımız, deplasmanlarda iyi oynayan bir takımız. Ancak  bundan sonra her maç zor, özellikle Erzurum daha zor bir deplasman, bunun  farkındayız. İçeride de iyi oynuyorlar fakat sonuca yansıtamıyorlar. Biz de  deplasmanda iyi oynayan bir takımız, inşallah puan ya da puanlarla döneriz.  Hedeflerimiz var, ona yaklaşmak için iyi bir çıkış yakaladık. Bunu devam  ettirmek, üst sıralara tırmanmak istiyoruz."

Özer Hurmacı'nın duygusal maçı

Kırmızı-beyazlı ekibin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Özer  Hurmacı, forma şansı verilmesi halinde eski takımı Büyükşehir Belediye  Erzurumspor'a karşı duygusal bir maça çıkacağını söyledi.

Üst üste iki galibiyet alarak çıkış yakaladıklarına dikkati çeken  Özer, "Bütün takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum, gerçekten çok ince bir  çizgiydi. Şimdi üst sıralara oynayabiliriz, bunun sevincini yaşıyoruz. Şimdi de  kritik bir Erzurum deplasmanı var. Erzurumspor taraftarına ve şehrine karşı  duygusal bir bağım oluştu, onları da özledim ama biz oraya galibiyet için  gideceğiz. İnşallah bunu da başarırız." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 22. haftasında 17 Şubat Pazar günü  deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacağı karşılaşmanın  hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde kulüp tesislerinde  gerçekleştirilen antrenman, fitness salonunda başladı. Daha sonra sahada koşan  futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde top kapma ve pas  çalışmaları yaptı. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlığı nedeniyle Gabriel Torje takımdan ayrı, hafif sakatlıkları  bulunan Arouna Kone, Sergio Rochet ve Tolgahan Acar ise salonda çalıştı.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.02.13 15:42 - Son Güncellenme: 2019.02.13 15:45 - Kübra Coşar-pasif
A