Sinan Akçıl'dan imalı aşk mesajı

Sinan Akçıl'dan imalı aşk mesajı

Önceki akşam Azka Otel'de sahne al alan şarkıcı Sinan Akçıl, konsersonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Programına kendi şarkısı 'Fark Atıyor' ile başlayan Sinan Akçıl, bir ara sahne önünde kendisini izleyen çocukları yanına çağırarak "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Öyle uzakta durmayın, gelin hep birlikte eğlenelim" dedi.

2018.08.08 09:55 - Son Güncellenme: 2018.08.08 09:55 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Sinan Akçıl'dan imalı aşk mesajı

Geçtiğimiz günlerde Shakira konserini çocuklarla birlikte izlediğini dile getiren Sinan Akçıl, "O gün istemişlerdi, bugüne nasipmiş" diyerek, Aleyna Tilki'nin 'O Sen Olsan Bari' şarkısını seslendirdi.

Çocukları sahneden uğurladıktan sonra Megastar Tarkan'ı diline dolayan Akçıl, "O bile evlendi, biz galiba evde kaldık. Sıradaki şarkıyı tüm evde kalan bekarlara armağan ediyorum" diyerek, 'Biri Bana Gelsin' şarkısıyla konser alanında duygusal bir rüzgar estirdi.

Programının son bölümünde 'Güzeller İçinden Bir Seni Seçtim' ile kendisini dinlemeye gelenleri halaya davet eden Akçıl, özçekim isteklerini de geri çevirmeyerek tüm masaları teker teker gezdi.

İki saat süren programı boyunca repertuvarı ve performans ile dinleyicilerinden tam not alan Akçıl, konserini alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde noktaladı. 

AŞK SORUSUNA CEVAP

Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, "Dört günde beşinci konserime çıkıyorum. Fark ediyorsanız hiç durmuyorum. Kendimi pazartesi gününün şampiyonu ilan ediyorum. Pazartesi benim kadar çalışan sanatçı var mıdır bilmiyorum" diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.

Gazetecilerin aşk hayatıyla ilgili sorularına "Bundan sonra elini tutup insanların karşısına çıkabileceğim biri olsun istiyorum. Hakkımda yazılıp çizilenleri umursamıyorum. Çocukluğumdan beri bu tip haberlere alıştım. Bu haberlerle mücadele etmeyi öğrendim" cevabını veren Akçıl, daha sonra muhabirlerle vedalaşarak dinlenmek için odasının yolunu tuttu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.08 09:55 - Son Güncellenme: 2018.08.08 09:55 - HABER MERKEZİ
A