Silahlı hırsızlar kaçarken yakalandı

Silahlı hırsızlar kaçarken yakalandı

Mersin'de bir eve silahla girdiği belirlenen 2 kişi, polisten kaçmak isterken yakalandı.

2018.04.17 17:32 - Son Güncellenme: 2018.04.17 17:32 - Güncel
A
Silahlı hırsızlar kaçarken yakalandı

Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesinde, uzun namlulu silahlı 2 kişinin bir eve girdiği bilgisini aldı. Bunun üzerine söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, D.C.S ve E.S isimli şahısları evin arka kapısından kaçmaya çalışırken yakaladı. Şahısların girdiği evde arama yapan ekipler, 1 ruhsatsız av tüfeği, 5 av tüfeği fişeği ve hırsızlık olaylarında kullanıldığı değerlendirilen 1 tornavida ele geçirdi.

Öte yandan, Yenişehir ilçesinde otodan hırsızlık olayında çalındığı tespit edilen kol çantası, çanta içerisindeki, kredi kartları, para cüzdanı, anahtarlar, 1 çift ayakkabı ve cep telefonu şarjı da ele geçirildi. Ayrıca, ev önünde park halinde bulunan iki adet motosikletten, Mersin plakalı olan motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi.

Yakalanan şüphelilerden D.C.S isimli şahsın 'tutuklu veya hükümlünün kaçması ve hırsızlık' suçundan yakalama emriyle arandığı ve şahsın 5 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu bildirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.04.17 17:32 - Son Güncellenme: 2018.04.17 17:32 - Gülcan Tekin
A