Sıkışan cep telefonu için seferber oldular

Sıkışan cep telefonu için seferber oldular

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde itfaiye ekipleri, bir kadının, duvar ile trafo merdiveni arasına sıkışan cep telefonunu kurtarmak için seferber oldu.

2018.08.02 13:37 - Son Güncellenme: 2018.08.02 13:41 - Güncel
A
Sıkışan cep telefonu için seferber oldular

Zonguldak'ın Alaplı Yeni Siteler Mahallesi mevkisinde, trafo merdiveni ile duvar arasındaki boşluğa düşürdüğü telefonunu alamayan Yıldız Ş, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, cep telefonunu demir çubuk kullanarak çıkaramayınca yaklaşık 30 dakikalık çalışmanın ardından tokmak yardımıyla beton merdiveni kırdı. 

İtfaiye ekipleri, kırılan beton parçaları içerisinden çıkardıkları cep telefonunu kadına teslim etti.

İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma sonrası cep telefonunu bulunduğu yerden çıkardıklarını söyledi.

Kendilerine gelen ihbarı değerlendirdiklerini ve vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Taşkın, "Cep telefonunu genç arkadaşımıza teslim ettik. Telefonuna kavuştuğu için mutlu. Bizler öncelikle demir çubuk yardımıyla almaya çalıştık ancak başarılı olamayınca tokmakla beton merdiveni kırarak telefonu bulunduğu yerden aldık" diye konuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.02 13:37 - Son Güncellenme: 2018.08.02 13:41 - Kübra Coşar-pasif
A