Siesta Korupark'ta açıldı

Siesta Korupark'ta açıldı

Bursa'da uzun yıllar zengin mutfağıyla hizmet veren Cafe Siesta, Korupark'ta açılan yeni yerinde Bursalılara hizmet verecek.

2018.11.09 14:34 - Son Güncellenme: 2018.11.09 14:35 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Siesta Korupark'ta açıldı

SEFA BALABAN / BURSADABUGUN

Bursa'da uzun yıllar boyunca Bursalılara kaliteli hizmet veren Siesta Cafe, Korupark'ta açılan  yeni yerinde Bursalılara hizmet vermeye devam edecek. Resmi olarak 17 Kasım'da açılacak olan Cafe Siesta'nın sahipleri Sami Erol ve Aykan Kurkur yaptıkları açıklamada, Siesta Korupark'ın Bursalıların yeni buluşma noktası olacağını söyledi.

Siesta lezzetlerini geniş kitleler ile buluşturmak hedefi ile yola çıktıklarını belirten Erol ve Kurkur, "Bünyemizde çalışan deneyimli kadromuz ile misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Siesta markası, Bursa'da çok uzun yıllardır bilinen ve tercih edilen konumda. Ziyaretçilerimiz burada kahvelerini içip yemeklerini yiyebilecek ve sevdikleriyle birlikte keyifle vakit geçirebilecek. Bursalılar artık yeni bir mekâna daha kavuştu diyebiliriz. Kahvaltı, öğle yemeği, iş yemeği, çay-kahve keyfi, akşam yemeği kısacası istenilen her saatte, ziyaretçilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız" şeklinde ortak açıklama yaptı.

Özel etkinlikler düzenlenecek

Mekânda zaman zaman canlı müzik yapılacağını da dile getiren işletme sahipleri, şunları kaydetti: "Siesta Korupark'ta ayda bir gün, 'özel gün' etkinlikleri düzenleyeceğiz. Bu özel günlerde, Siesta Korupark gece saat 01.00'e kadar açık kalacak. Ayrıca karaoke gibi eğlenceli etkinliklerimiz de olacak. Şirket organizasyonları, davetler gibi en keyifli anlarınıza ev sahipliği yapacağız. 17 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'da yapılacak resmi açılışımıza tüm Bursalıları bekliyoruz."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.09 14:34 - Son Güncellenme: 2018.11.09 14:35 - HABER MERKEZİ
A