Sian Marshall Türkiye'ye geliyor!

Sian Marshall Türkiye'ye geliyor!

Sian Marshall; 20-21 Ekim tarihleri arasında, HeryerdepilatesPRO Workshops kapsamında İstanbul'da gerçekleşecek eğitimde, Pilates eğitmenlerine Refomer Pilates eğitimi verecek.

2018.08.22 14:51 - Son Güncellenme: 2018.08.22 14:51 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Sian Marshall Türkiye'ye geliyor!

Pilates yapan, Pilates'e ilgilisi olan herkes onu @Sianmarshallpilates adlı hesabından paylaştığı siyah beyaz egzersiz videoları ve fotoğrafları ile tanıyor. Yaptığı estetik paylaşımlar ile kısa sürede Instagram'da fenomen olan ve dünyanın her yerinden Pilates severlerin ilham kaynağı olmayı başaran Sian Marshall, adeta Pilates'in insan vücudunu nasıl mükemmelleştirdiğinin bir kanıtı...

Ve bugüne kadar İngiltere'deki stüdyosundan yaptığı egzersiz paylaşımlarını sadece internetten seyredebildiğimiz bu büyüleyici kadın, Türkiye'nin ilk online Pilates stüdyosu olarak tanıdığımız heryerdepilates.com'un organizasyonu ile Türkiye'ye, 2 günlük bir eğitim vermeye geliyor. Sian Marshall; 20-21 Ekim tarihleri arasında, HeryerdepilatesPRO Workshops kapsamında İstanbul'da gerçekleşecek eğitimde, Pilates eğitmenlerine Refomer Pilates eğitimi verecek.  

Paylaşımlarını pilates severlerin birbirini desteklemesi ve geliştirmesi için yaptığını söyleyen Marshall; "Pilates; dünyadaki birçok farklı eğitmen ve öğrenciyi Pilates'in pozitif dünyası, coşkusu ve ortak tutkusunda birleştiriyor. Paylaşmaya, öğrenmeye ve her zaman birbirimizi desteklemeye devam edelim" mesajı veriyor.  

Eğitimin diğer yıldızı; hareket uzmanı Dr. Jacob Harden

Üstelik eğitimin tek yıldızı Sian Marshall değil. Dünyaca ünlü hareket uzmanı, Instagram'da dünyadan yüz binlerce sporcunun takip ettiği Dr. Jacob Harden de 2 gün boyunca sporculara yönelik anotomi odaklı bir eğitim ile İstanbul'da olacak. Florida'da yaşayan ve Austin Üniversitesi'nden Hücre ve Moleküler Biyoloji dalında İnsan Biyolojisi eğitimi aldıktan sonra Palmer Üniversitesi'nde Kayropraktik doktorası yapan Dr. Harden Akademik Mükemmellik Ödülü'ne sahip bir uzman..

Sakatlıkları tedavi etmenin ötesinde sakatlanmayı önlemeye yönelik bir eğitim verecek olan Dr. Jacob Harden; "Tedavi felsefem çok basit. Kötü bir hareket yoktur, sadece ona hazırlıklı olmamak vardır. O yüzden bir terapist olarak yaptığım iş, sahip olduğunuz herhangi bir sakatlığı tedavi etmek ve aynı zamanda doğru hareket etmenin koşullarını hazırlamak." diyor.

Kayıtlar başladı

20-21 Ekim tarihleri arasında, Gayrettepe'de, Dedeman İstanbul Otel'de gerçekleşecek eğitimin kayıtları heryerdepialtes.com üzerinden alınıyor

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.22 14:51 - Son Güncellenme: 2018.08.22 14:51 - HABER MERKEZİ
A