Shazam kullanıcılarına ücretsiz Apple Music denemesi!

Shazam kullanıcılarına ücretsiz Apple Music denemesi!

Apple, bu gece yapılacak Grammy Awards etkinliğini izlerken uygulamayı kullanan Shazam kullanıcılarına ücretsiz Apple Music denemesi sunacak!

2019.02.11 08:48 - Son Güncellenme: 2019.02.11 08:49 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Shazam kullanıcılarına ücretsiz Apple Music denemesi!

Shazam kullanıcılarına ücretsiz Apple Music!

Apple, geçen sene müzik tanımlayıcı bir servis olan Shazam'ı satın almıştı. Uygulamayı satın almasından kısa bir süre sonra tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sundu.

Bugün ise Apple, Shazam uygulamasını kullanarak Grammy Awards etkinliğini yayınlayacak ve yeni abonelere dört aylık ücretsiz Apple Music aboneliği verecek. Varsayılan Apple teklifinden bir ay daha fazla olan bu teklif Apple Music deneyimini yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat.

Dört aylık ücretsiz Apple Music teklifinizi nasıl aktifleştireceğinize gelecek olursak, Grammy Awards etkinliğindeki yayın akışı esnasında, herhangi bir şarkıyı Shazam ile tanımlayarak Apple Music'ten özel teklifin kilidiniaçabileceksiniz.

Etkinlik ABD saati ile öğleden sonra 20.00'da başlayacak ve 24.00'a kadar sürmesi planlanıyor. Türkiye'de ise bu saat ortalama sabah 04.00 ve 08.00aralığına denk gelmektedir.

Apple şu anda agresif bir şekilde iPhone kullanıcıları ile Apple Music abonelik tabanını artırmak için zorluyor. Eğer bir süredir Apple Music'i denemek istiyorsanız, bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.02.11 08:48 - Son Güncellenme: 2019.02.11 08:49 - HABER MERKEZİ
A