Sevgililer Günü'nde mutluluğa evet dediler

Sevgililer Günü'nde mutluluğa evet dediler

Evlilik tarihlerini özel kılmak isteyen çiftler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah masasına oturarak mutluluğa 'evet' dedi.

2018.02.14 12:31 - Son Güncellenme: 2018.02.14 12:31 - Yaşam
A
Sevgililer Günü'nde mutluluğa evet dediler

14 Şubat Sevgililer Günü'nde yurt genelinde olduğu gibi İstanbul Bağcılar'da da nikah yoğunluğu yaşandı. Bu özel günde dünya evine girmek isteyen çiftler, Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda bulunan nikah salonuna akın etti. Günde 15 çiftin nikahının kıyıldığı salonda Sevgililer Günü nedeniyle dünya evine girmek isteyenlerin sayısı tam dört katına çıktı. 14 Şubat için 61 kişinin kayıt yaptırdığı nikah salonunda gün boyunca 5 dakikada bir nikah kıyıldı.

Evlilik tarihlerini unutulmaz hale getirmek için 14 Şubat'ta nikah masasına oturan çiftlerin heyecanına yakınları da ortak oldu. Genç çiftler yeni bir hayata imza atarken, aileler de fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.

KARDEŞLERİN ÇİFTE NİKAHI

Sevgililer gününü daha da unutulmaz hale getirmek isteyen Aynur Taş ve Yakup Taş kardeşler ise çifte nikah kıydı. Çifte nikah ile bu özel günlerini daha da unutulmaz hale getiren kardeşler, nikah saatini bekleyen diğer çiftlerin de ilgi odağı oldu.

"HEM SEVGİLİLER GÜNÜ, HEM DE EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ OLACAK"

Mutluluklarını ifade eden Güler ve Cevat Özkan çifti, ''Çok heyecan verici, mutlu ve özel bir gün bugün. Çok mutluyuz, hem sevililer günü hem de evlilik yıl dönümümüz olmasını istediğimiz için bugünü tercih ettik. Nikah gününü bugüne almak eşimin kararıydı ben o kadar romantik değilim'' dedi.

Nikahları kıyılan Tuğba ve Erdem Çoruk çifti ise, ''Geçtiğimiz yıl bugün evlenme teklifi almıştım. Düğünümüz Mart'ta yaklaştı ama biz yine aynı gün olsun istedik, ondan dolayı 14 Şubat'ı seçtik. Nikah tarihini bu güne almak ikimizin de ortak fikriydi'' ifadelerini kullandı.

"ÇİFTE NİKAHIMIZ SAYESİNDE BUGÜN UNUTULMAZ OLACAK"

Çifte nikahları kıyılan Aynur, Kemal Girte ve Özge, Yakup Taş çifteri ise, ''Aslında 13 Şubat bizim yıldönümümüzdü, bugün de Sevgililer Günü. Kardeşimle birlikte denk getirdik ve nikah tarihlerimizi aynı güne aldık. Tabi hepimiz böyle istedik, aynı fikirdeydik. Bizim için çok özel bir anı oldu, unutulmaz olacak ve hep aklımızda kalacak. Abla Kardeş ekstra bir şeyler katalım dedik'' diye konuştu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2018.02.14 12:31 - Son Güncellenme: 2018.02.14 12:31 - Aysın Komitgan
A