Servet dizisi erken final mi yapacak?

Servet dizisi erken final mi yapacak?

Show TV'de "Servet" diye yepyeni bir dizi başladı. 12 Nisan Perşembe günü ekranlara gelen dizinin başrollerinde Yusuf Çim ve Bahar Şahin yer alıyor. Dizi yeni başlamasına rağmen reytinglerde beklenen ilgiyi görmedi. Bu sonucun ardından "Servet dizisi erken final mi yapacak?" sorusu gündeme geldi.

2018.04.14 19:48 - Son Güncellenme: 2018.04.14 19:48 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Servet dizisi erken final mi yapacak?

Show TV son zamanlarda art arda yeni dizilerle başarı elde etmeye çalışıyor. Fakat birçok dizisi reyting kurbanı olup yayına veda ediyor. Kalp atışı, Yuvamdaki Düşman, Klavye delikanlıları ve Rüya dizileri erken final yapan projeler... Şimdi buna bir yenisi daha eklenmesi bekleniyor. 

Yapımını Ortaks Yapım'ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel'in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı'nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu'nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.

Birçok ünlü ismi kadrosunda bulunduran Servet dizisi AB'de 15, ABC1'de 18 ve total reyting sonuçlarında 15. oldu. Yeni bir dizi olmasına rağmen bu sonuçların alınması "Servet dizisi erken final mi yapacak?" sorusunu akıllara getirdi. Şimdilik henüz bir resmi açıklama yok. Eğer sonuçlar bu şekilde olursa erken final kaçınılmaz...

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.04.14 19:48 - Son Güncellenme: 2018.04.14 19:48 - HABER MERKEZİ
A