Serdar Ortaç'tan eşine İrlandalı benzetmesi

Serdar Ortaç'tan eşine İrlandalı benzetmesi

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç önceki gün Sahne İstanbul Bodrum'da muhteşem bir performansa imza attı. Ortaç sevilen şarkısı 'Nar Çiçeğim' ile hayranlarını selamlarken konserinde Sahne İstanbul'u tıklım tıklım doldurdu. Başarılı şarkıcı kendisini izlemeye gelen beş yüzü aşkın misafiri için yaptığı şovla göz doldurdu.

2018.07.28 13:48 - Son Güncellenme: 2018.07.28 13:49 - Magazin
A
Serdar Ortaç'tan eşine İrlandalı benzetmesi

İlk şarkısının ardından Ortaç 'Bugün 1999 'Karabiberim'den bugüne kadar yazdığım bütün şarkıları okuyacağım size. Bakalım havaya girecek misiniz? Bu şarkım bekar çiftler için yani evliliği ve doğru yolu bulamamışlar için. Bundan sonra kimseye canım, cicim, bebeğim, sevgilim falan diyemeyeceksiniz. Çünkü artık evlendiniz. Geçmiş olsun baba.' sözleriyle 'Balım' şarkısını seslendirdi.

Öte yandan şarkı aralarında kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla sohbet de eden  Serdar Ortaç 'Rahmetli babam derdi ki  'Kadınlarla hiçbir şey konuşulmaz. Bir gün evlenirsen kadınınla arkadaş olmaya çalışma. Ya kadının olacak ya arkadaşın. İkisi aynı anda olmaz'.

Bende ona hep şöyle derdim. Yapma baba, imkansız. Ben eşimle futbolda konuşacağım makyaj da... Nitekim öyle de oldu. Elin gavuruyla yani İrlandalı karımla her gün her şeyi konuşuyorum. Eğer sizde aynı şeyi yapıyorsanız ne mutlu size.  Ama yapamayanlar da üzülmesin onlar için  de bir şarkım var' diyerek 'Mesafe' adlı şarkısını söyledi.

Yaklaşık iki buçuk kaldığı sahnede zaman zaman türküler de seslendiren Serdar Ortaç konserinin finalini 'Haydi Gamzelim Gece Yanar Tenin' şarkısı ile yaptı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.07.28 13:48 - Son Güncellenme: 2018.07.28 13:49 - Gülcan Tekin
A