Serdar Ortaç özür diledi: Ben sana ne yaptım?

Serdar Ortaç özür diledi: Ben sana ne yaptım?

Popçu Serdar Ortaç, önceki gece Etiler'deki Saruhan Gusto'da yemek yedi. Ünlü şarkıcı, Sezen Aksu-Yıldız Tilbe barışması ve Ebru Gündeş ile dargınlığı hakkında konuştu.

2018.01.12 08:40 - Son Güncellenme: 2018.01.12 08:41 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Serdar Ortaç özür diledi: Ben sana ne yaptım?

Mekanda kalabalık arkadaş grubuyla oturan Serdar Ortaç, kendisini bekleyen muhabirleri mekana davet etti ve soruları yanıtladı.

Uzun zaman sonra geç saatte dışarıda görüntülenen ünlü popçu, "Stüdyodan çıktım, karnımız çok açtı. Dostum Cemal'in dükkanına geldik, bize çok iyi baktı" dedi.

Kendisini işine verdiğini belirten Serdar Ortaç, "Birkaç tane şarkı yapıyorum, beste bekleyenler var. 'Bilsem ki' gibi slow şarkı yaptım, isimler sürpriz olsun" şeklinde konuştu.

2018 yılının daha iyi olacağını düşünen şarkıcı, "Bu kadar olumsuz düşünen insana rağmen, ben güzel olacağını hissediyorum ve düşünüyorum" dedi.

"CHLOE SERUM YEDİ, BİRAZ DAHA NNESİ BAKSIN"

İrlanda'da bulunan eşi Chloe'nin hasta olduğunu belirten Ortaç, "Orada çok üşüttü, serum yemiş bugün. Biraz daha annesi baksın, sonra yanıma gelecek. Soğuk algınlığı yüzünden ben de serum yedim, havalar kötü. Çok şükür başka bir şikayetim yok, sağlığım yerinde" ifadelerini kullandı. 

"EBRU BUGÜN ÇAĞIRIRSA KOŞARAK GİDERİM"

Müzik sektöründe iyi şeylerin olduğunu belirten Serdar Ortaç, Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe'nin barışması hakkında, "Çok önemli iki tane kadın. Sezen bizim büyüğümüz, Yıldız'ı çok severim ve 'onun gibisi gelmez' derim hep. Zaman geçtikçe eski arızaları unutuyorsunuz, ermişlik gibi oluyor. Yıldız giderek çok iyi yaptı, çok sevindim" şeklinde konuştu.

Ebru Gündeş'le yıllardır dargınlığı bulunan başarılı popçu, "Ebru beni bugün çağırsa koşarak giderim. Ben sana ne yaptım gözünü seveyim? Senden özür dilerim. İtiraf etmem lazım, bende de arıza var. Eskiden olduğu için konuşmaya çekindim. Bu işlere hep yabancı oldum, siyaset, politika gibi işler bana hep uzak oldu. Ben de ona çok destek olmadım, sanırım o da buna kızdı" dedi. 

"BENİM MANEVİYAT DUYGULARIM YOK"

"Yıldız Tilbe gibi elinde çiçeği ile Ebru Gündeş'e gider misiniz?" sorusunu başarılı popçu, "Benim maneviyat duygularım yok, yapamıyorum. Yapmam lazım, ama olmuyor. Belki siz buna vesile olursunuz, o zaman giderim" şeklinde cevapladı.
Serdar Ortaç, Ebru Gündeş ile birkaç kez denk geldiklerini vurgulayarak, "Bizim onunla çok eski hukukumuz var, 94 yılından beri her şeyimi biliyor. Beni müzik sektörüne o soktu, bence kızmıyordur. Magazinde öyle yazılıyor, Birbirimizi görünce sohbet ediyoruz, ancak aramızda bu konular hiç açılmadı. Yani bana dargınlık var gibi bakmadı, buna vesile olacak bir durum olmadı" dedi.

"HAYATTA EN BÜYÜK OLDUM, SERDAR ORTAÇ OLDUM"

Hayatta küs olduğu kimsenin olmadığını belirten Serdar Ortaç, "Artık hayatımda dünya bir yana, minare bir yana. Kimseye kolay kolay kızmam ve darılmam. Umrumda olan tek şey sağlığım, karım ve ailemi nasıl büyüteceğimi düşünmek. Sadece bunlarla uğraşıyorum, çünkü hiçbir şey için değmez. Al işte en büyük adam oldum, Serdar Ortaç oldum. Bundan sonra nereye çıkayım? Bunun üstü yok. Değmez, yaşıyorsun ve gidiyor. Hayatta güzel eserler bırakırsan, ileride herkes sana dua ederse, benim için son nokta olur" ifadelerini kullandı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.01.12 08:40 - Son Güncellenme: 2018.01.12 08:41 - HABER MERKEZİ
A