Seray Sever gözyaşlarını tutamadı!

Seray Sever gözyaşlarını tutamadı!

Demet Akbağ'ın trafik kazasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika, dün İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehir dışında olduğu için cenaze törenine katılmayan sunucu Seray Sever, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında gözyaşlarına hakim olamadı.

2019.03.15 12:20 - Son Güncellenme: 2019.03.15 12:20 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Seray Sever gözyaşlarını tutamadı!

Seray Sever, '2. Sayfa' canlı yayınında, "Ben ilk dizimi onlarla yaptım, 140 bölüm sürdü. Çok acı ve beklenmedik. Çok fenayım, gidecektim gidemedim. Demet'in bundan sonra Allah yardımcısı olsun, oğluna da Allah sabır versin. Eskisi gibi olabilir mi bilmiyorum" açıklamasını yaptı.

'TAM BİR TRAVMAYDI'
14 yıl önce albüm çalışmaları için stüdyoya giren ve detone hali yıllarca konuşulan Seray Sever, o dönem yaşadıklarını da canlı yayında anlattı: "Uzun yıllar şarkı söylemedim. Bunu ben kendime yapmadım, bu benim saflığıma geldi. Bana bunu yapan insanların neler yaşadığını gördüm sonra. Başarıya alışık bir insan olarak bu görüntü bana travma yaşattı, altından kalkamadım, yapamadım. Çünkü haksızlığa uğruyorsunuz. Ürtiker (kurdeşen) geçirdim bir gecede, vücudum kabardı. O hastalıktan 10 yılda kurtuldum. Hala bir şeye stres olduğumda vücudum kabarır. Aslında hastalık o travmanın çözüldüğü an."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.03.15 12:20 - Son Güncellenme: 2019.03.15 12:20 - HABER MERKEZİ
A