Şenol Güneş: Bazı dalgalanmalar...

Şenol Güneş: Bazı dalgalanmalar...

Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için Partizan ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş basın toplantısında konuştu.

2018.08.29 18:27 - Son Güncellenme: 2018.08.29 18:28 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Şenol Güneş: Bazı dalgalanmalar...

İşte Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Gruplara çıkabilmek için son maçımızı oynuyoruz. İyi bir takımla oynayacağız. Hücum yönü daha zengin, iyi oynayan bir takım Partizan. Dikkatli, sabırlı, soğukkanlı ve çok koşarak oynamalıyız. Mühim olan turu geçen taraf olmak. Umarım ki öyle olur.

Kaleci sorunumuz yoktu. Ekonomik sebeplerden kalecimiz satıldı. Karius büyük bir kulüpten geliyor. Önemli olan burada büyük oyun oynaması. Kulüp ekonomik şartlarda en iyisini yapmaya çalışıyor. Transfer ve ekonomik durumla ilgili benim söyleyecek bir şeyim yok.

4 atakta 3 gol yedik. Buna söyleyecek bir şey yok. Rakip 18'den bizim kaleye kadar karşılamıyoruz. Her şeye rağmen gol olmayabilirdi ilk gol. Birinci gol bence ofsayt. Öyle bir gol yedik. Diğerinde şut atıldı, rakibe çarptı. Biz 3-4 kez boş kaleye gol atamadık.

Orta sahadaki oyuncularımızın kalitesinden şüphemiz yok ama performanslarında düşüş olabiliyor.

Bazı oyuncular formda değil, bazıları tam hazır değil. Bazı dalgalanmalar geçiriyoruz. Hem transfer konusu, hem sezonun başı olması nedeniyle çok berrak bir kafayla oynadıklarını düşünmüyorum.

Transfer ve ekonomik durumla alakalı benim söyleyecek bir şeyim yok. Kulüp ekonomik şartlara göre transferde en iyisini yapmaya çalışıyor.

Takımın iyi niyetinden, gayretinden ve oyun anlayışından şikayetçi değilim ama bazı oyuncuların tam olarak performansını yakaladığını söylemek zor. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.29 18:27 - Son Güncellenme: 2018.08.29 18:28 - HABER MERKEZİ
A