Sen Anlat Karadeniz 2. yeni sezon Eylül'ün kaçında başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz 2. yeni sezon Eylül'ün kaçında başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlıyor, Eylül'ün kaçında başlayacak merak ediliyor. Atv'de ilk sezonuyla büyük damga vuran, izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz'de geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor. Sezon finalinde denize eli kolu bağlı atılan Tahir nasıl kurtulacak? Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlıyor?

2018.08.30 09:18 - Son Güncellenme: 2018.08.30 09:20 - Medya
A
Sen Anlat Karadeniz 2. yeni sezon Eylül'ün kaçında başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını konu alıyordu.

İlk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran ve gündem olan Sen Anlat Karadeniz, yayınlanan yeni sezon fragmanı ile merak uyandırmıştı. Çünkü sezon finalinde deniz ağırlık bağlanarak ve eli kolu bağlı atılan Tahir'in sakladığı bıçağı düşürdüğü görülüyor ve nasıl kurtulacağı merak ediliyor. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak?

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz nefes kesen bir sonla sezona veda etti. Merak uyandıran sezon finalinin ardından Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da araştırılmaya başlandı. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun Eylül ayının ortalarında ya da sonlarında başlaması bekleniyor.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.08.30 09:18 - Son Güncellenme: 2018.08.30 09:20 - Gülcan Tekin
A