Selin Görgüzel'den çıplak ayakla alışveriş

Selin Görgüzel'den çıplak ayakla alışveriş

Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Tatlı bir telaş içinde olduğunu söyleyen Görgüzel, önümüzde ki aylarda sürpriz bir single ile sevenleriyle buluşmaya hazırlandığı müjdesini verdi. Şarkının sözü ve müziği usta isim Şehrazat'a ait olduğu bilgisini veren Görgüzel, ' büyük bir heyecan içindeyim. Bugün klibimizin toplantısını yaptık. Önümüzdeki günlerde hazırlıklarımızı bitirip, Eylül ayı gibi tüm müzik marketlerde olmayı planlıyoruz. Ayrıca beni böyle yakalamanızda farklı oldu. Ayakkabılarım vurduğu için dayanamadım daha fazla çıkartmak zorunda kaldım.' açıklamasında bulundu.

2018.08.16 13:34 - Son Güncellenme: 2018.08.16 13:35 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Selin Görgüzel'den çıplak ayakla alışveriş

Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel,  Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Tatlı bir telaş içinde olduğunu söyleyen Görgüzel, önümüzde ki aylarda sürpriz bir single ile sevenleriyle buluşmaya hazırlandığı müjdesini verdi.

Şarkının sözü ve müziği usta isim Şehrazat'a ait olduğu bilgisini veren Görgüzel, ' büyük bir heyecan içindeyim. Bugün klibimizin toplantısını yaptık. Önümüzdeki günlerde hazırlıklarımızı bitirip, Eylül ayı gibi tüm müzik marketlerde olmayı planlıyoruz. Ayrıca beni böyle yakalamanızda farklı oldu. Ayakkabılarım vurduğu için dayanamadım daha fazla çıkartmak zorunda kaldım.' açıklamasında bulundu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.16 13:34 - Son Güncellenme: 2018.08.16 13:35 - HABER MERKEZİ
A