Selena Gomez ile Justin Bieber ayrıldı

Selena Gomez ile Justin Bieber ayrıldı

Yıllarca flört eden Selena Gomez ile Justin Bieber birçok kez ayrılıp barıştı. İkili bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde çeşitli olaylar yaşadı. Yıllarca süren süreçte evlilik hazırlıklarıyla ilgili detaylar konuşulurken ikili yollarını bir kez daha ayırdı. İşte İşte altı yıllık süreçte Gomez ve Bieber'ın zaman içinde yaşadıkları...

2018.03.14 15:13 - Son Güncellenme: 2018.03.14 15:13 - Magazin
A
Selena Gomez ile Justin Bieber ayrıldı

Bir küs bir barışık olan Selena Gomez ve Justin Bieber çiftinin yollarını yine ayırdıkları iddia edilidi. Evlilik hazırlıkları yaptıkları konuşulurken ilişkilerini noktalayan çiftin bu kararı almasında Selena'nın annesinin etkili olduğu öne sürülmüştü. People Dergisi'nin haberine göre, yakın kaynaklar Selena'nın annesi Mandy Teefy'nin çevresine ayrılıkla ilgili bu onların sorunu dediği söyleniyor. İşte Senela Gomez- Justin Bieber ilişkisinde bugünü kadar yaşananlar... 

Yeni şarkısı için stüdyoya kapanan ünlü oyuncu-şarkıcının uzatmalı sevgilisi Justin Bieber ile bir yandan evlilik hazırlığında olduğu iddia edilmişti. Gomez ile bir barışıp bir küs olduğu sevgilisi Justin Bieber'ın sadece 30 kişinin davetli olduğu sade bir tören ile evlenecekleri öne sürüldü. İkilinin eğlencesi için ise lüks bir villada DJ performanslı bir gece planladıkları da konuşulanlar arasında.

2 yıllık ayrılığın ardından barışan Justin Bieber ve Selena Gomez'in bu kararları dünyaca ünlü iki genç şarkıcının hayatını da etkiledi. İddiaya göre ikili, Bieber'ın eski sevgilisi Hailey Baldwin'le olan mesajları yüzünden kavga etti. Gerilimi bir türlü dindiremeyen Bieber ve Gomez, sorunlarını terapiyle çözme kararı aldı.

Bieber'a yakın bir kaynak Us Weekly'e yaptığı açıklamada, "Justin'in ilgisi sadece Selena'nın üzerinde. Hailey de Shawn Mendes'le birlikte. Aralarında bir şey olması söz konusu değil" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.03.14 15:13 - Son Güncellenme: 2018.03.14 15:13 - Gülcan Tekin
A