Scarlett Johansson ev arıyor!

Scarlett Johansson ev arıyor!

Dünyaca ünlü aktris Scarlett Johansson, ünlü senarist sevgilisi Colin Jost ile Hamptons'ta kendileri için ideal ev arayışına çıktı.

2018.08.09 12:15 - Son Güncellenme: 2018.08.09 12:16 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Scarlett Johansson ev arıyor!

Bu yaz birçok ünlü tarafından ilgi gören ve 7.995 milyon dolara satılacak olan Montauk kasabasının nadide evini gezen çift, evi almak için oldukça istekli. Hem lüks bir tatil beldesi hem de yirmi altı birimden oluşan bir yerleşim yeri olan Montauk'daki beş yatak odalı villa 8,95 milyon dolardan 7,95 milyon dolara düşerek büyük bir ilgi toplamaya devam ediyor. Robert DeNiro ve Grace Hightower gibi ünlülerin de kalmış olduğu bu villa, ultra şık yapısı ve manzarası ile herkesi kendisine aşık ediyor.

Okyanusa açılan odalar

4,157 metrekarelik bir alana sahip olan bu muhteşem villanın bütün odaları okyanus manzarası ile eşsiz bir görünüm kazanıyor. Yüksek tonozlu tavana sahip oturma odasının, villanın kendi özel plajına geçiş imkânı sağlaması bu villayı çok daha cezbedici bir unsur haline getiriyor. Oturma odasının şık ve modern dizaynı odanın çok daha aydınlık görünmesini sağlayarak villanın en ferahlatıcı odası oluyor. Villanın diğer odalarında da tercih edilen sade mimari özellikler evin bir bütün olarak modern bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Scarlett Johansson'ın evi içerisinde ağırlıklı olarak beyaz ve krem renginin kullanıldığı yatak odaları sade dekorasyon ürünleri ve mobilyaları ile oldukça modern bir yapı sergiliyor.

Konuk dostu ve ferahlatıcı mimari

Scarlett Johansson'ın evi içerisinde yer alan konuk dostu mutfak, paslanmaz çelik aletlerinin kalitesi ile dikkat çekiyor. Küçük ama şık bir görünüme sahip olan mutfak, konukların rahat ve eğlenceli vakit geçirebilmelerine olanak sağlıyor. Bu muhteşem villanın bazı odalarında yer alan verandalar güneşlenmek için harikulade bir seçenek oluşturuyor.

Verandaya yerleştirilen rahat koltuklar ve şezlonglar plaja gitmek yerine sadece güneşlenmek ya da huzurlu bir zaman geçirmek için alternatif tercihler yaratıyor. Evin içerisinde bulunan banyolar minimalist yapısı ile göz dolduruyor. Küvet ya da duş seçenekleri ile çeşitlendirilen banyolar gösterişten uzak şık yapısı ile ferahlatıcı bir etki sergiliyor.

Doğal güzelliklerle çevrili villa

Muhteşem bir doğa manzarasına ev sahipliği yapan bu villa, geniş okyanus sahili ile ister güneşlenmek ister ferahlamak için okyanustan ve sahilinden faydalanılmasına olanak sağlıyor. Yeşilliklerle iç içe bir konuma sahip olan Scarlett Johansson'ın evinin bir diğer özelliği de onlarca ağaç sayesinde bolca oksijene sahip olmak.  Gurney'deki konut sahiplerinin faydalanabilecekleri spa alanı ve otopark villanın ortak alanı içerisinde yer alıyor. Villanın etrafında yer alan bol miktarda açık oyun alanı ise keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilmek için mükemmel bir tercih.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.09 12:15 - Son Güncellenme: 2018.08.09 12:16 - HABER MERKEZİ
A