Sangare gözünü milli takıma dikti

Sangare gözünü milli takıma dikti

Antalyaspor'un sağ beki Nazım Sangare, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi dergisi Tam Saha'ya açıklamalarda bulundu.

2018.09.03 12:28 - Son Güncellenme: 2018.09.03 12:29 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sangare gözünü milli takıma dikti

Doğduğu şehir olan Köln'de çok sayıda Türk'ün yaşadığını belirten Sangare, "Annem Türk. Eskişehir'de doğmuş. Babam Gineli. Annem Almanya'da üniversitede okurken, babamla tanışıyor. Babam da üniversiteyi okumak için Almanya'daymış. Sonrasında evlenmeye karar vermişler ve Almanya'da ben dünyaya gelmişim. Çocukluğumun geçtiği Köln'de çok sayıda Türk yaşıyor. Bu nedenle sık sık Türkçe konuşma fırsatım oldu. Yine de Türkçem mükemmel değil. Çünkü biz evde sadece Türkçe konuşan bir aile değildik. Anneannem bana ve ablama baktığı için onunla Türkçe konuşuyorduk. Ama babam Fransızca ve Almanca konuşuyordu. Yani çok fazla dil konuşulan bir evde büyüdüm. Mahalle hayatımı sorarsanız; her gün top oynardım. Adeta sahada yaşadım diyebilirim. Arkadaşlarımla bütün gün futbol oynardım" dedi.

Milli takım tercihi konusunda da açıklamalrda bulunan Sangare, "Hedefim Türkiye Milli Takımı'nda oynamak. Evet, Gine Millî Takımı'ndan da bir teklif geldi. Onlar da beni çok istiyor ve sürekli arıyorlar ama ben ilk önce Türk Millî Takımı'nda oynayabilmek için mücadele ediyorum. En iyisini göstermek istiyorum. Neden özellikle Türkiye derseniz; kendimi Türkiye'ye daha yakın hissediyorum" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.03 12:28 - Son Güncellenme: 2018.09.03 12:29 - HABER MERKEZİ
A