Sandıklı'da sokak basketbolu heyecanı

Sandıklı'da sokak basketbolu heyecanı

Sandıklı Belediyesi ve Sandıklı Cimnastik Akademisi tarafından ilk defa düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası, Sandıklı Belediyesi önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından yapılan hava atışı ile başladı.

2018.08.02 14:22 - Son Güncellenme: 2018.08.02 14:24 - Spor
A
Sandıklı'da sokak basketbolu heyecanı

Havaların sıcak olması sebebiyle, ışıklandırılan alanda saat 18:00'de başlayan maçlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Gençler ve Büyükler kategorilerinde yapılan müsabakalar çekişmeleri ve heyecanlı maçlar vatandaşlarımız tarafından ilgiyle takip edildi.

Birinci günün sonunda rakiplerini yenerek bir üst tura yükselen takımlar turnuvanın şampiyonu olmak için kıyasıya rekabet halinde olacak.



Başkan Mustafa Çöl, turnuvanın açılış gününde yapmış olduğu açıklamada; "Bu yaz gençlerimizi sportif faaliyetlere alıştırmak, kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak sporcu yetiştirmek adına yapmış olduğumuz organizasyonlara bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içerisindeyiz. Sporu yaygınlaştırmak daha geniş kesimlere ulaştırmak amacıyla Sandıklı ilçemizde bütün mahallelerimize halı saha ve basketbol sahaları açtık. Hemşerilerimizin sporla iç içe olmalarını sağlamak amacı ile düzenlemiş olduğumuz Sokak Basketbol Turnuvasını inşallah geleneksel hale getirerek devamını yapmak istiyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile katılan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.02 14:22 - Son Güncellenme: 2018.08.02 14:24 - Burcu Kahraman
A