"Sanat dünyasında tek dost para"

"Sanat dünyasında tek dost para"

Son single'ı 'Çiçeğim'le bu yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mehmet Çevik, yıllardır tartışma konusu olan sanat dünyasındaki dostlukların gerçekliğine farklı bir pencere açtı.

2018.08.30 12:34 - Son Güncellenme: 2018.08.30 12:34 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
"Sanat dünyasında tek dost para"

Sahneye çıktığı ilk günden beri bir çok ünlü isimle aynı sahneyi paylaşan, bir çoğundan da şarkı alan Mehmet Çevik, sanat dünyasındaki tek gerçeğin para olduğunu söyledi. Mehmet Çevik, "Eğer paranız varsa sanat dünyasında dostunuz da seveniniz de çok olur. Elbette bu dostluğun samimiyeti tartışılır. Ancak gerçek şu ki; bu sektörde paranızın bittiğini anladıkları anda kimse yüzünüze bakmaz" dedi.

Sektöre yeni adım atan genç yorumcu adaylarına da tavsiyelerde bulunan Mehmet Çevik, boş hayallere kapılmanın hüsrana sürükleyeceğini belirtti. Artık müzik dünyasında iyi bir sese sahip olmanın tek başına yeterli olmadığını düşünen Mehmet Çevik, "Müzik dünyasında birileri elinizden tutup size yatırım yapmadığı sürece işiniz çok zor. Çünkü şarkı sözünü alma para, aranje etmek para, stüdyo para, klibi çekmek para, çektiğin klibi yayınlatmak ta para. İşinizde ne kadar iyi olursanız olun paranız olmadan bunların hiçbirini yapmanız mümkün değil. Çünkü sistemin çarkları artık üstüne kurulu" dedi.

 

 

 

 

                       

                                                                                         iletişim: mehmetcevikbasin@gmail.com

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.30 12:34 - Son Güncellenme: 2018.08.30 12:34 - HABER MERKEZİ
A