Samsung'un yeni VR gözlüğü ortaya çıktı!

Samsung'un yeni VR gözlüğü ortaya çıktı!

Samsung'un yaklaşmakta olan yeni sanal gerçeklik gözlüğü hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. FCC üzerinde görünen yeni gözlüğün özellikleri de belli oldu.

2018.08.27 09:20 - Son Güncellenme: 2018.08.27 09:21 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Samsung'un yeni VR gözlüğü ortaya çıktı!

Samsung'un yeni sanal gerçeklik gözlüğünün birçok önemli özelliği de gün yüzüne çıktı. Sızıntıya göre, yeni sanal gerçeklik gözlüğünün Bluetooth desteğine sahip olacağını görmekteyiz.

XE800ZBA ve XQ800ZBA model numaralarıyla görünen yeni modeller ile kaliteli bir sanal gerçeklik deneyimi sunmayı hedefleyen Samsung, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. HDM Odyssey'in devam modeli olacak olan yeni sanal gerçeklik gözlüğü, FCC üzerinden Bluetooh sertifikası aldı.

Bluetooh desteği sayesinde gözlüğü bir oyun koluna veya başka herhangi bir şeye rahatlıkla bağlamamıza olanak sağlayacak olan Samsung, kullanıcılarına kaliteli bir VR deneyimi yaşatmak adına ince eleyip sık dokuyor. Henüz Samsung'un yeni sanal gerçeklik gözlüklerinin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.

Yaşanılacak olan gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Peki siz, Samsung'un yeni gerçeklik gözlükleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.08.27 09:20 - Son Güncellenme: 2018.08.27 09:21 - HABER MERKEZİ
A