Samsung IFA 2018'de yeni ürünlerini tanıtacak!

Samsung IFA 2018'de yeni ürünlerini tanıtacak!

Bu yıl 31 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA fuarında birçok markayla beraber Samsung da yeni ürünlerini tanıtacak.

2018.08.07 09:50 - Son Güncellenme: 2018.08.07 09:51 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Samsung IFA 2018'de yeni ürünlerini tanıtacak!

Avrupa'da düzenlenen en büyük tüketici elektroniği fuarlarından biri olan IFA, birçok markanın olduğu gibi Samsung'un da ilgisini çekiyor. Birçok yeni ürününü fuarda tanıtması beklenen Samsung'un bu etkinlikte Galaxy Note 9 modelini de görücüye çıkarması bekleniyor. Bilindiği gibi bu telefon 9 Ağustos'ta ABD'nin New York şehrinde yapılacak olan bir etkinlikle tanıtılacak. Ancak Samsung genelde IFA öncesinde tanıttığı modelleri, bu fuarda sergiliyor. Benzer bir durumun bu yılki IFA'da da olması bekleniyor.

Öte yandan Samsung'un IFA'da sadece yeni cep telefonunu modelini değil aynı zamanda yeni akıllı saatini de sergilemesine kesin gözle bakılıyor. Gear S4 ya da Gear Watchismiyle Note 9 ile beraber tanıtılması beklenen bu akıllı saat de IFA'da sergilenecek. Yine bazı orta sınıf cep telefonları, Bixby sanal asistan özellikle akıllı hoparlör gibi cihazların da yine fuarda sergilenmesi muhtemel.

Bunlara ek olarak Smasung'un beyaz eşya ve ev ürünlerinin de IFA'da görücüye çıkacağını söyleyebiliriz. Zira firma sadece elektronik eşya değil aynı zamanda beyaz ve kahverengi eşya da üretiyor. IFA fuarı da sadece elektronik ürün fuarı olmadığından bu tarz ürünler de sergileniyor. Samsung da bu kapsamda yeni mutfak ve ev ürünlerini fuarda tanıtacaktır. Bu ürünler arasında yer alan çamaşır makineleri, süpürgeler ve benzeri cihazların fuarda tanıtılmasını bekleyebiliriz. 

Samsung IFA 2018 etkinliği 30 Ağustos'ta gerçekleştirilecek!

Samsung, basına gönderdiği davetiyelerde Berlin'deki etkinliğini 30 Ağustos 2018 tarihinde yapacağını resmi olarak duyurdu. Türkiye saati ile 11:45'te başlayacak olan etkinlikte Galaxy Watch'un da duyurulması bekleniyor. Bazı çevreler bu yeni saatin Note 9 ile beraber tanıtılmayacağını iddia ediyor. Etkinliğin davetiyesinde yer alan televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi ve kalemli telefon (muhtemelen Galaxy Note 9 zira sarı renkli bir kalem görünüyor) ikonları akla birçok yeni ya da eski ürünün bu etkinlikte sergileneceğini getiriyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.08.07 09:50 - Son Güncellenme: 2018.08.07 09:51 - HABER MERKEZİ
A