Samsung Galaxy Watch tanıtıldı

Samsung Galaxy Watch tanıtıldı

Güney Koreli teknoloji devinin en yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch resmi olarak duyuruldu.

2018.08.10 09:34 - Son Güncellenme: 2018.08.10 09:35 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Samsung Galaxy Watch tanıtıldı

Son yıllarda ürün gamına akıllı saatleri de ekleyen Samsung, yeni modeli Galaxy Watch'u tanıttı. Uzun pil ömrü,sağlıkla ilgili fonksiyonlar ve kişiselleştirilmiş tasarımla birleştiren akıllı saat Gümüş, Gece Siyahı ve Pembe Altın renk seçenekleri; arayüz ve kayışlarda da kişiselleştirilebilir tasarım ve renkleri birçok yenilik getiriyor.

Yeni saat ağırlıklı olarak sağlıklı yaşam için optimize edilmiş özellikler taşıyor. Bunlar arasında öne çıkan özellik ise stres takibi bulunuyor. Cihaz, yaşanan bir yüksek stres düzeyini otomatik olarak tespit ettiğinde, kullanıcının rahatlaması için nefes egzersizleri öneriyor. Geliştirilen uyku takibi fonksiyonu ise REM hareketleri dahil tüm uyku kademelerini takip ediyor. Böylece kullanıcıların uyku alışkanlıklarını düzenlemelerine ve dinlenerek güne başlamalarına yardımcı oluyor.

360x360 piksel çözünürlüğe sahip bir ekranı bulunan akıllı saatin 46 mm'lik boyuttaki modeli 472 mAh pile sahipken, daha küçük olan model 270 mAh'lık pil ile donatılmış.  SIM kart yani LTE destekli modeli de bulunan Galaxy Watch, 4 GB dahili bellek ve Exynos 9110 çift çekirdekli 1.15 GHz çip sete sahip. 

Sağlıklı yaşam için Samsung Galaxy Watch

Galaxy Watch kullanıcılara, fitness de dahil olmak üzere sağlıklı yaşamın diğer alanlarında da yardımcı oluyor. Yeni eklenen 21 kapalı ortam egzersizi ile birlikte toplam 39 farklı antrenman çeşidi Galaxy Watch ile izlenebiliyor. Dengeli beslenmenin egzersiz kadar önemli olduğu düşünüldüğünde, Galaxy Watch ile alınan kalorinin izlenmesi ve kişiye özel uyarıların programlanması olanağı çok büyük bir kolaylık sağlıyor.

Uzun pil ömrü

Galaxy Watch'un 80 saatin üzerine çıkan uzun pil ömrü her gün şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar sabahları, hatırlatma notlarından, hava durumundan ve ajandalarının en güncel halinden haberdar olma gibi özelliklerden faydalanabiliyor.

Şık ve zaman ötesi bir tasarım

Galaxy Watch;Gümüş, Gece Siyahı ve Pembe Altın renk seçenekleri; 46 mm ve 42 mm versiyonları ile kullanıcılara şık seçenekler sunuyor. Kullanıcılar bu çeşitliliğe ek olarak, farklı saat arayüzü seçenekleri ve farklı saat kayışları arasından zevklerine en uygun çeşitleri seçerek Galaxy Watch'un görünümünü kişiselleştirebiliyor. Bu kayış seçenekleri arasında yüksek kaliteli saat kayışı üreticisi Braloba ürünleri de bulunuyor.

Galaxy Watch, bir yandan markanın simgesi olan özel dairesel, döner bezeli ile Samsung akıllı saatlerden devraldığı tüm özellikleri taşırken, bir yandan da Her Zaman Açık ekranına özgü dijital görünüme ve geliştirilmiş kullanım özelliklerine de sahip. Galaxy Watch, ilk kez analog saatlerin tik-taklarını ve saat başlarını haber veren sinyallerini de beraberinde getiriyor. Yüzeyindeki tüm ayrıntıları görünür kılan derinlik efektiise , Galaxy Watch'a geleneksel bir saat görünümü ve duygusu kazandırıyor. Galaxy Watch, Corning Gorilla Glass DX+ teknolojisi ve 5 ATM derecesine sahip su geçirmezliği ve sertifikalandırılmış askeri standartlardaki dayanıklılık kapasitesi sayesinde her türlü çevresel koşulda uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Samsung, müzik ve multimedya kullanımını Galaxy Watch ile daha da kolaylaştırdı. Kullanıcılar çevrimiçi ya da çevrimdışı Spotify modunda bir akıllı telefon olmaksızın müzik dinleyebiliyorlar, Samsung Knox ile bilgilerinin güvenliğini sağlayabiliyorlar ve Samsung Flow ile PC ya da tabletlerini açabiliyorlar.

Samsung Galaxy Watch Eylül ayında Türkiye'de

Galaxy Watch'un tüm renk seçenekleriyle Türkiye'de Eylül ayı içerisinde satışa sunulması planlanıyor. Henüz fiyatı belli olmayan akıllı saatin Türkiye'de 1500 - 2000 TL aralığında bir fiyattan satılması bekleniyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.08.10 09:34 - Son Güncellenme: 2018.08.10 09:35 - HABER MERKEZİ
A