Şampiyon Fenerbahçe sezonu açtı

Şampiyon Fenerbahçe sezonu açtı

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan ve Avrupa'nın en önemli basketbol organizasyonu olan EuroLeague'de final oynayarak ülkemizi gururlandıran Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde Metro Enerji Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı.

2018.09.03 14:11 - Son Güncellenme: 2018.09.03 14:16 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Şampiyon Fenerbahçe sezonu açtı

Başkan Ali Koç, Başkanvekili Semih Özsoy ile Stat ve Sportif Tesisler, Spor Şubelerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş da sezon açılışında takımı yalnız bırakmadı. Başkan Ali Koç ve yöneticiler takıma yeni sezon öncesi başarı dileklerini iletti. 

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada, 2019 FIBA Dünya Şampiyonası eleme maçlarında milli takımlarının formasını giyecek olan Melih Mahmutoğlu, Kostas Sloukas, Nicolo Melli, Luigi Datome, Jan Vesely ve Nikola Kalinic yer almadı. Sezonun ilk antrenmanına yeni transferlerTyler Ennis ve Joffrey Lauvergne ile Barış Hersek, Sinan Güler, Ali Muhammed, Ahmet Düverioğlu, Egehan Arna, Marko Guduric ve Efe Ergi Tırpancı'nın yanı sıra genç basketbolcular Yordan Minchev ve Tarık Biberovic katıldı. Milli takımlarda yer alan sporcuların yerine Alen Omic, Nikola Dragovic, Yesukan Onar, Gökhan Şirin ve Djordie Drenovac gibi isimler de idmanda yer aldı.



Hazırlıklarının ilk bölümünü 3-13 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da sürdürecek olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 14 Eylül tarihinde geçeceği Cagliari'de 15-16 Eylül tarihlerinde oynanacak hazırlık turnuvasında boy gösterecek. Turnuvaya İtalya'dan Olimpia Milano ve Dinamo Sassari'nin yanı sıra Fransa'dan Limoges katılacak. Fenerbahçe, bu turnuvada ilk maçını 15 Eylül'de Limoges ile oynayacak. Sarı Lacivertliler, bu maçın sonucuna göre 16 Eylül'de Dinamo Sassari ya da Olimpia Milano ile final veya üçüncülük müsabakasına çıkacak. Obradovic'in öğrencileri, Zadar Turnuvası için Hırvatistan'a hareket etmeden önce son hazırlık maçını ise 18 Eylül'de Dinamo Sassari ile oynayacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.03 14:11 - Son Güncellenme: 2018.09.03 14:16 - HABER MERKEZİ
A