Samet Aybaba'dan Emniyet'e ziyaret

Samet Aybaba'dan Emniyet'e ziyaret

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Afyon İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'ı ziyaret etti.

2018.07.25 16:29 - Son Güncellenme: 2018.07.25 16:34 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Samet Aybaba'dan Emniyet'e ziyaret

Yeşil Beyazlı takımın Teknik Direktörü Samet Aybaba ve yardımcı antrenör Recep Çetin, öğle saatlerinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasına konuşan Teknik Direktör Samet Aybaba, Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'ı ziyaretlerinden mutlu olduklarını ve kendileriyle gurur duyduklarını söyledi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gürsel Yıldız ise şöyle konuştu; "Samet Aybaba, çocukluğumuzdan beri izleyen bırakın çok iyi bir hoca olmayı insan olmanın harika bir örneği olarak futbol camiasında her zaman ismi olan bir kişidir. Recep Hocamı da yıllarca görevli gittiğimiz maçlarda izledik. O da Türk Futboluna çok büyük katkılarda bulunmuş biri isim. Her ikinizin de ziyaretinden çok mutlu oldum. Yeni sezonda Bursaspor'umuza başarılar diliyorum. Tüm takımımıza başarılar diliyorum. Emniyet olarak görevimiz maçlarda daha kaliteli bir seyirci portföyüne ulaşmak için maçlarda kazasız belasız kimsenin burnu kanamadan takımlarına destek vermesi için çalışmaktır. Seyirciler yapmış oldukları kötü tezahürata son vermeli çünkü bundan en çok kendi takımları zarar görüyor."

Ziyaretin sonunda Aybaba, Yıldız'a tüm takımın imzaladığı Bursaspor formasını hediye etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.25 16:29 - Son Güncellenme: 2018.07.25 16:34 - HABER MERKEZİ
A