Sabaha karşı ilginç kaza... 7 metrede asılı kaldı!

Sabaha karşı ilginç kaza... 7 metrede asılı kaldı!

İstanbul Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce bariyerlere çarptı, sonra da 7 metre yükseklikteki istinat duvarının üzerindeki demir korkulukta asılı kaldı. Kendi imkanlarıyla araçtan inen sürücü hastaneye kaldırıldı.

2018.09.07 07:08 - Son Güncellenme: 2018.09.07 07:09 - Güncel
A
Sabaha karşı ilginç kaza... 7 metrede asılı kaldı!
03:24 Sabaha karşı ilginç kaza... 7 metrede asılı kaldı!

İLGİLİ VİDEO

Sabaha karşı ilginç kaza... 7 metrede asılı kaldı!

Kaza, İstanbul Kağıthane'de D-100 Karayolu Okmeydanı mevkii havalimanı istikametinde saat 02:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce bariyerlere çarptı. Aşırı hızlı olduğu ileri sürülen araç Gürsel Mahallesi Zemheri Sokak'ta bulunan 7 metre yükseklikteki istinat duvarının üzerindeki demir korkuluklarda asılı kaldı.

KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI

7 metrelik uçuruma düşmekten son anda kurtulan ve ismi öğrenilemeyen sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak yola ulaştı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan sürücü daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ARAÇ VİNÇLE KURTARILDI

Yaklaşık 20 metre savrularak demir korkuluğun üzerinde duran otomobil olay yerine gelen vinç ile kurtarıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ CEP TELEFONLARIYLA GÖRÜNTÜ ÇEKTİ

Polis ve itfaiye ekipleri korkulukta asılı kalan aracı kurtarmaya çalışırken mahalle sakinlerinin de cep telefonlarıyla görüntü çekmesi dikkat çekti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.09.07 07:08 - Son Güncellenme: 2018.09.07 07:09 - Kübra Coşar-pasif
A