Rose McGowan'dan Asia Argento'ya mesaj!

Rose McGowan'dan Asia Argento'ya mesaj!

Asia Argento'nun reşit olmayan bir erkekle ilişkiye girmesinin ortaya çıkmasıyla ilgili olarak bir açıklama yayınlayan Rose McGowan, yaşanan süreci anlatırken Argento'nun bundan sonraki süreçte adil ve dürüst olması gerektiğini vurguladı.

2018.08.28 17:03 - Son Güncellenme: 2018.08.28 17:03 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Rose McGowan'dan Asia Argento'ya mesaj!

Geçtiğimiz yılın son aylarıyla birlikte büyük bir ivmeyle ortaya çıktıktan sonra tüm dünyayı kasıp kavuran #MeToo hareketinin öncülerinden Rose McGowan ve Asia Argento'ydu.

Filmloverss'ın aktardığına göre; Kevin Spacey'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı bir filmin vizyona girmesi ve Louis C.K.'in hakkındaki taciz skandallarının ardından ilk kez sahneye çıkması hareketin o ilk zamanki efektifliğini kayıp edip etmediğini sorgulatırken yaklaşık 1 hafta önce Asia Argento ile ilgili gelen haberler pek de hayra alamet değildi.

Rose McGowan'dan Asia Argento'ya: Harvey Weinstein'ın olmasını istediğin kişi ol

Hatırlayacaksınız geçtiğimiz hafta içerisinde Asia Argento'nun şu sıralarda 22 yaşında olan Jimmy Bennett'la henüz reşit olmadan cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkmıştı. Dahası Argento'nun Bennett'a sessiz kalması için para ödediği iddiaları da konuşulmuştu. Ancak tüm bunlara rağmen Argento, iddiaları reddetmiş ve Bennett'la herhangi bir şekilde cinsel iddiaya girmediğini söylemişti.

Çıkan fotoğraflar Argento'yu yalanlayacak nitelikteyken oyuncu, bu durum nedeniyle doğal olarak #MeToo'dan dışlanmış gibi görünüyor. Keza Rose McGowan'ın mail yoluyla duyurduğu basın açıklamasına göre son dönemde oldukça yakın arkadaş olan ikilinin yolları ayrılmış gibi görünüyor.

McGowan, açıklamasında kendisinin hayat arkadaşı olan Rain Dove'un aracılığıyla ortaya çıkan sürece açıklık getirirken bu durumun kendisine ulaşmasının ardından yaşananları anlatmış. Argento'nun hakkındaki skandal ortaya çıkmadan önce onun arkadaşı olduğunu ve onu sevdiğini söyleyen McGowan, mesajını onu adil ve dürüst olarak doğru şeyi yapmaya çağırarak noktalamış.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.28 17:03 - Son Güncellenme: 2018.08.28 17:03 - HABER MERKEZİ
A