Romansporlu çocuklara bayram hediyesi

Romansporlu çocuklara bayram hediyesi

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan ve Zafer Spor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez Romansporlu çocuklarla bir araya gelerek maç yaptı. Maçın ardından Romansporlu çocuklar ile yemek yenilerek spor malzemesi ve bayram için hediye çekleri verildi.

2018.08.17 16:10 - Son Güncellenme: 2018.08.17 16:12 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Romansporlu çocuklara bayram hediyesi

Romanspor'un altyapısında olan 20 çocuk, bayram arifesinde büyük mutluluk yaşadı. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan ve Zafer Spor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez Zafer Spor Tesislerinde Romansporlu çocuklara bir araya gelerek beraber sportif ısınma yaptılar, ardından da zevkli bir maç yaparak Romansporlu alt yapı çocuklarının futboldaki heyecanlarına ortak oldular.

 SPORTİF DESTEK ARTARAK SÜRÜYOR

Roman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için hayata geçirilen Kulübün kurulmasında ve altyapı çalışmalarında İl Müdürlüğü olarak destek verdiklerini belirten İl Müdürü Şahin, "2014 yılında dünyada ilk Roman Spor Kulübü Bursa'da kuruldu. Futbolun yanı sıra, atletizm, yüzme, voleybol ve tenis branşlarında hizmet veren kulübümüz, İl Müdürlüğümüzün işbirliğiyle roman vatandaşlarımızın çocuklarını sporla ileriye taşıyor. Bu kulüp bünyesindeki çocuklarımızı sporla daha güçlü kılmak için tesislerimizin kapılarını Kulübümüze her zaman açık tutuyoruz. Roman kardeşlerimiz bizler için önemli bu nedenle bizde onlara her zamanki gibi desteğimizi sürdürüyoruz" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise, "Bugün Romansporlu çocuklarla bir araya geldik. Bu buluşma ve bayramlaşma programını yapan ve bizi sizlerle bir araya getiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin'e teşekkür ediyorum. Sporu ve roman kardeşlerimizi önemsiyoruz. Çocuklarımızın alkol ve uyuşturucu gibi kötülüklerden uzak durması için sporun faydalı olacağına inanıyoruz. Spor yapan çocuklarımız hertürlü kötülükten korunuyor ve sporla yoluyla hem sosyalleşip kardeşlik duyguları artıyor hemde fiziken ve ruhen güçleniyorlar ayrıca ülkesine daha faydalı bireyler oluyorlar. Bu anlamda Romanspor ve bir çok gençlerimizin spor yapması konusunda spora ve altyapıya önem veriyoruz." Bayram öncesinde de hem sizlerle bayramlaşmak hemde sizlerin herzaman yanında olduğumuzu göstermek için biraraya geldik ve sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.


 

Oynanan maçın ardından Romanspor'un alt yapısında olan çocuklarla yemek yiyip bayramlaşan AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan ve Zafer Spor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez, Romansporlu 20 gence bayram alışverişi için hediye çekleri ve spor malzemesi hediye ettiler.

Bu güzel buluşmadan dolayı çok mutlu olan Romansporlu çocuklar ise Kurban bayramı öncesi kendileriyle bir araya gelen ve hediyeler veren Bursa Milletvekili sayın Refik Özen'e çok teşekkür ettiler ve başarı sözü verdiler.

 
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.17 16:10 - Son Güncellenme: 2018.08.17 16:12 - HABER MERKEZİ
A