Recep Altepe istifa etti! Bursa'da o ilçe belediye başkanlarının koltuğu da tehlikede!

Recep Altepe istifa etti! Bursa'da o ilçe belediye başkanlarının koltuğu da tehlikede!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe bugün görevinden istifa etti. Altepe istifa açıklamasında "En son 16 Nisan referandumunda yüzde 53.2 oy aldık. Bu sonuçla 6 Büyükşehir içinde yüzde 50'nin üzerinde oy alma başarısını Bursa olarak gösterdik" vurgusu yaptı ancak referandumdan Bursa'da evet çıkması Altepe'nin koltuğunu korumasına yetmedi. İddiaya göre belediye başkanlarının istifa süreci ilçelere de uzanacak.

2017.10.23 18:18 - Son Güncellenme: 2017.10.23 18:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Recep Altepe istifa etti! Bursa'da o ilçe belediye başkanlarının koltuğu da tehlikede!
05:06 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti! İşte açıklamalarının tamamı

İLGİLİ VİDEO

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti! İşte açıklamalarının tamamı

"Bursa halkı karşısında güven oranımız ve puanımız hiç düşmedi. Fakat son günlerde bizim için çok değerli olan dünya mazlumlarının tek umudu olan gözbebeği olan AK Parti'mizin yönetimi tarafından ülke genelinde başlatılan yeniden yapılanma, reform ve değişim dönüşüm projesi adı altında bir eylem başlatıldı."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, istifa açıklamasında AK Parti'deki yenilenme sürecine bu sözlerle değindi. 

Altepe istifa açıklamasında "En son 16 Nisan referandumunda yüzde 53.2 oy aldık. Bu sonuçla 6 Büyükşehir içinde yüzde 50'nin üzerinde oy alma başarısını Bursa olarak gösterdik" vurgusunu yaptı ancak referandumdan Bursa'da evet çıkması da Altepe'nin koltuğunu korumasına yetmedi. Siyasi kulislere yansıyan iddialara göre belediye başkanlarının istifa süreci ilçelere de uzanacak.

Bursa'da referandumda "hayır" oyu çıkan ve hizmetleriyle vatandaşların sıklıkla tepkisini çeken ilçelerden AK Partili Karacabey, Gemlik, Mustafakemalpaşa ve Orhangazi belediye başkanlarının da önümüzdeki günlerde istifasının istenebileceği öne sürüldü. 

Öte yandan sosyal medyada Osmangazi ve Yıldırım belediye başkanlarının da görevlerinden istifasını isteyen iletiler paylaşıldı.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti

İLGİLİ GALERİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.10.23 18:18 - Son Güncellenme: 2017.10.23 18:22 - HABER MERKEZİ
A