Raporla ortaya çıktı! 15 yaşındaki kızı zorla aracına bindirip sahile götürdü

Raporla ortaya çıktı! 15 yaşındaki kızı zorla aracına bindirip sahile götürdü

KKTC'nin Girne-Karaoğlanoğlu bölgesinde Eylül ayında bir arkadaş ortamında tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğunu zorla plakası meçhul araba ile sahil kenarına götürüp tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan Mehmet T. ile ilgili hazırlanan raporda küçük kızın iki kez tecavüze uğradığı tespit edildi.

2018.11.17 11:01 - Son Güncellenme: 2018.11.17 11:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Raporla ortaya çıktı! 15 yaşındaki kızı zorla aracına bindirip sahile götürdü

KKTC'nin Girne kentinde yaşanan olayda 15 yaşındaki kız çocuğunun iddiasına göre, zanlı ile Karaoğlanoğlu'nda bir arkadaş buluşmasında tanıştığını ve plakası ile markası meçhul bir arabada buluştuklarını ve zanlının kendisini zorla Karakum plajına götürdü. İfadede, zanlının kendisine zorla arabada tecavüz ettiğini ve yaşanan olaydan ötürü birine bir şey anlatması durumunda kendisini öldürmekle tehdit ettiğini kaydedildi.

15 yaşındaki kız, yaşadığı travma nedeniyle olayı kimseye anlatamadı.

İKİ KEZ TECAVÜZE UĞRADIĞI TESPİT EDİLDİ

Girne Adli Şube'de görevli polis memuru Ömer Yavuz, mahkemede müştekinin 9 Kasım tarihinde yaşadığı olayı babasına anlatarak birlikte polise gittiklerini kaydederek, T.'nin tutuklandığını ve suçlamaları ret ettiğini kaydetti.

Kıbrıs Manşet'tin haberine göre; Yavuz, zanlının aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresinde doktor raporu temin edildiğini, kız çocuğunun zanlı T. tarafından iki kez tecavüze uğradığının tespit edildiğini kaydetti. Yavuz, zanlının gönüllü ifade vermek istediğini ve 15 yaşındaki kız çocuğunun yeniden ifadesinin alınması gerektiğine vurgu yaptı. Soruşturmanın ciddiyetine değinen Yavuz, zanlı Mehmet T.'nin 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, zanlı aleyhindeki iddiaların ciddiyetine değinerek  T.'nin 3 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.11.17 11:01 - Son Güncellenme: 2018.11.17 11:05 - HABER MERKEZİ
A