Prof. Dr. Üstün Dökmen Bursalılarla buluştu

Prof. Dr. Üstün Dökmen Bursalılarla buluştu

Küçük Şeyler Anaokulu ve Yönder Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Dökmen Bursa Yönder Okullarında "Yaşamak ve Yaşatmak" adlı konferansla Bursalı ailelerle buluştu.

2019.02.16 18:46 - Son Güncellenme: 2019.02.16 18:47 - Bursa Bölge
A
Prof. Dr. Üstün Dökmen Bursalılarla buluştu

Prof. Dr. Üstün Dökmen  eğlenceli kendine has üslubuyla sunduğu yaklaşık 2 saat süren konferansta izleyicilere hayatları boyunca uygulama fırsatı bulabilecekleri bilgiler verdi.

İnsanlar arasında sağlıklı iletişim, stres yönetimi, çocukla iletişim, yaşama sevincine ulaşma, düşünce bilimi, mutluluk, aile ilişkileri bağlılık ve bağımlılık, anne babaların çocuklarına karşı kararlı tavır sergilemeleri, çocukların eğitim süreçleri içerisinde karşılaşılabilecek problemler ve çözüm yolları", gibi konuları ele alan Prof Dr. Üstün Dökmen, insanların birbirlerini anlamaya çalışmak yerine itişmeyi tercih ettiklerini bu durumun da yaşam enerjilerini tükettiğini anlattı.

Prof. Dr. Üstün DÖKMEN "Öğrenciler Yönder Okullarında uygulanan program ve eğitim sistemiyle yaşamı farklı ele almanın yöntemini öğrenecek" dedi.
Yoğun katılımın gerçekleştiği konferansa Bursalı aileler büyük ilgi gösterdi. Programın sonunda Bursa Yönder Okulları kurucusu Ersin YILMAZ  tarafından Prof. Dr. Üstün Dökmen'e Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'u takdim edildi.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.16 18:46 - Son Güncellenme: 2019.02.16 18:47 - Kübra Coşar-pasif
A