POMEM sınav giriş belgeleri erişime açıldı

POMEM sınav giriş belgeleri erişime açıldı

Bütün Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) giriş sınavına katılacak adayları ilgilendiriyor.Sınava girecek adayların ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınav yerleri ve tarihleri açıklandı.

2019.05.16 17:00 - Son Güncellenme: 2019.05.16 17:00 - Eğitim
A
POMEM sınav giriş belgeleri erişime açıldı

24. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden öğrenecekler. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylara ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı uygulanacak. Bu aşamalardan başarılı olan adayların mülakat sınavı tarihi ve sınav merkezi ilerleyen süreçte duyurulacak. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecek. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis AkademisiBaşkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacak. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekiyor.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2019.05.16 17:00 - Son Güncellenme: 2019.05.16 17:00 - Gülcan Tekin
A