Polise öyle bir şey söyledi ki... 'Yapamadan duramıyorum'

Polise öyle bir şey söyledi ki... 'Yapamadan duramıyorum'

Ankara'da bir vatandaşın büfeden alışveriş yaparken cep telefonunu çalarak ortadan kaybolan şüpheli yapılan kamera çalışmalarının ardından Yankesicilik Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Diğer yandan polisin gerçekleştirdiği bir başka operasyonda ise yolda yürüyen genç bir kadının cep telefonuyla konuştuğu sırada telefonunu çalan Yavuz K. ise saklandığı adreste gözaltına alındı.

2018.04.26 22:25 - Son Güncellenme: 2018.04.26 22:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Polise öyle bir şey söyledi ki... 'Yapamadan duramıyorum'

Ankara'da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik Dolandırıcılık bürosu ekiplerince yapılan 2 ayrı çalışmada 2 şüpheli gözaltına alındı. Altındağ'da bir vatandaşın büfeden alışveriş yaptığı sırada cep telefonun çalındığını polise ihbar etmesinin ardından harekete geçen ekipler güvenlik kameraları üzerinde gerçekleştirdiği incelemeler sonucu şüpheliyi tespit etti. Yapılan çalışmaların ardından şüphelilerin 2 kişi olduğu tespit edilirken, şüphelilerden Erdoğan E. isimli kişinin olaydan sonra bir başka suçtan cezaevine girdiği anlaşıldı. Polisin gerçekleştirdiği operasyonda diğer şüpheli Ümmet B. isimli şahıs gözaltına alınırken, şüphelinin ifadesinde "yankesicilik yapamadan duramıyorum memur bey" dediği öğrenildi.

Öte yandan Altındağ'da gerçekleştirilen başka bir operasyonda ise yolda yürüyen genç bir kadının cep telefonuyla konuştuğu sırada telefonunu çalan Yavuz K. ise saklandığı adreste gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.04.26 22:25 - Son Güncellenme: 2018.04.26 22:32 - HABER MERKEZİ
A