Pelin Batu anne oldu

Pelin Batu anne oldu

Ünlü oyuncu ve sunucu Pelin Batu anne oldu. Geçtiğimiz ocak ayında ünlü kalp ve demar cerrahı Dortor Macit Bitargil ile evlenen Batu, iki gün önce erkek bir çocuk dünyaya getirdi.

2018.08.29 16:35 - Son Güncellenme: 2018.08.29 16:37 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Pelin Batu anne oldu

Öğrenilenlere göre çift oğullarına Rafael adını verdi. Abdullah Öcalan'ın yakalandığı dönemde Roma Büyüklçesi olan ünlü diplomat merhum İnal Batu'nun kızı olan Pelin Batu, oyunculuk ve sunuculuk yaparak adını duyurmuştu.

Ünlü sanatçı geçtiğimiz Ocak ayında babasını işi dolayısıyla bir dönem kendisinin de yaşadığı Roma'daki büyükelçilikte dünya evine girdi.

İstanbul'a döndükten sonra bir düğün daveti vererek yakın dostlarıyla kutlama yapan Bitargil çifti, iki gün önce anne baba olmanın mutluluğunu yaşamaya başladılar.

Çocuklarına Rober adını verdiler. Batu oğlunu eşinin memleketi Antakya'da dünyaya getirdi.

Şu an Hatay'ın sayfiye beldesi Arsuz'da en mutlu günlerini yaşıyorlar.

Macit Bitargil, Şişli Etfal Hastanesi'nde çalışan başarılı bir kalp damar cerahisi olmanın yanı sıra İstanbul gece hayatındaki yaşantısıyla da ün salmıştı.

Bir dönem ünlü isimlerle aşk yaşayan Bitargil, en uzun soluklu ilişkisini Berrak Tüzünataç ile yaşamıştı. Pelin Batu, on parmağında on marifet bir ünlü olarak sanatı pek çok alanında adını duyurdu.

Sinema filmleriyle başlayan, ardından televizyon ve tiyatro oyunculuğu da yapan Batu, sunuculukta da önemli bir şöhrete sahip.

Kültür, sanat ve tarih programlarında sunuculuk yaparak aldığı iyi eğitimi şöhretili harmanlayarak farklı bir şöhretli profili çizmeyi başardı.

Pelin Batu 2013 yılında hayatını kaybeden babasının, misyon şefi olarak son görev yeri olmasından ötürü Roma'da evlenmeyi tercih etmişti.

Kendisi için çok anlamlaı olan bi yerdeki nikahında Raşit Bağzıbağlı tasarımı bir gelinlik giymişti.

Macit Bitargil, ünlü müzayedeci Rafi Portakal'ın kızı Maya Portakal ile evlenen İbrahim Bitargil'in de kardeşi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.08.29 16:35 - Son Güncellenme: 2018.08.29 16:37 - HABER MERKEZİ
A