Pavelka'dan Trezeguet itirafı

Pavelka'dan Trezeguet itirafı

Süper Lig'e 4'te 4 ile başlayıp liderlik koltuğuna oturan Kasımpaşa'nın Çek futbolcusu David Pavelka, takımın başarısı ve Trezeguet hakkında açıklamalarda bulundu.

2018.09.11 16:54 - Son Güncellenme: 2018.09.11 16:55 - Spor
A
Pavelka'dan Trezeguet itirafı

Çek basınına röportaj veren Pavelka, ''Harika bir başlangıç yaptık. Yeni gelenlerle birlikte çok iyi bir uyum yakaladık. Favorilerden Başakşehir'i yendik. Şimdi sırada Galatasaray var. Galatasaray maçı, gerçek gücümüzü gösterecek. Türkiye'de büyük kulüpler yavaş yavaş tempo yakalar. Ayrıca bu yaz Dünya Kupası vardı. Hazırlanmaları daha uzun sürdü.'' dedi.

''TREZEGUET TEKLİF BEKLEDİ''

Yaz transfer döneminin popüler ismi Trezeguet hakkında da konuşan Çek futbolcu, ''Slavia Prag, transfer döneminde Trezeguet ile çok ilgilendi. Birçok takımın ilgisi vardı. Trezeguet, yazın en iyi teklifi bekledi. Beklediği teklifler gelmeyince de takımda kalmaya karar verdi. Tabii bizim için daha iyi oldu. Antrenmanlarda sürekli telefon görüşmesi halindeydi. İnternette sürekli haberleri çıkıyordu. Slavia'nın ilgisi vardı evet ama Slavia, onun için yeteri kadar iyi bir takım değildi.'' diye konuştu.

Mısırlı futbolcu Trezeguet ile Galatasaray, uzun süre ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.11 16:54 - Son Güncellenme: 2018.09.11 16:55 - Burcu Kahraman
A