Özlem Ada Şahin'in fit hali dikkat çekti

Özlem Ada Şahin'in fit hali dikkat çekti

İkinci kez çocuk sahibi olmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin, geride bıraktığımız gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Hamileliğinin 3. ayını geride bırakan Özlem Ada Şahin'in fit hali gözlerden kaçmazken, Berkay Şahin'in eşinin elini bir an olsun bırakmaması dikkat çekti

2019.01.11 10:14 - Son Güncellenme: 2019.01.11 10:15 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Özlem Ada Şahin'in fit hali dikkat çekti

Hamileliğinin 3. ayını geride bırakan Özlem Ada Şahin'in fit hali gözlerden kaçmazken, Berkay Şahin'in eşinin elini bir an olsun bırakmaması dikkat çekti. Alışveriş turunun ardından bir restorana geçerek başbaşa yemek yiyen çift, yemek sonrası fazla vakit kaybetmeden kızlarının yanına gitmek üzere alışveriş merkezinden ayrıldı.

Şarkıcı Berkay, 2016 yılında Özlem Ada ile evlenmiş, 2017 yılında da kızları dünyaya gelmişti. Eşi Özlem Ada Şahin'le mutluluklarını bir kız çocukla perçinleyen Berkay, dünyaya gelen kızına Arya ismini vermişti.

"AİLEMİZ BÜYÜYOR"

Özlem Ada Şahin ile evliliğinde mutlu günler geçiren Berkay, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. İki aylık hamile olan Özlem Ada Şahin, mutlu haberi sosyal medya hesabından, "Ailemiz büyüyor, tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim" notuyla duyurmuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.01.11 10:14 - Son Güncellenme: 2019.01.11 10:15 - HABER MERKEZİ
A